Contact

I3 Sync Pro pack

Draadloos presenteren zonder installeren

Modellen: Pro pack 3.0FHD 1+1, Pro pack 3.0FHD 2+1, Pro pack 3.0FHD 3+1

Draadloze verbinding

De I3 Sync Pro maakt een eigen Wifi verbinding tussen uw laptop of ander device en het scherm. U heeft geen kabels meer nodig. Er is ook geen internetverbinding nodig.

Plug & play

Steek de transmitter in de HDMI poort, druk op de knop en er is verbinding. Zeer gemakkelijk en gebruiksvriendelijk. Er hoeft niets geïnstalleerd of gedownload te worden.

Meerdere presentatoren

Mogelijkheid tot maximaal 256 laptops tegelijkertijd aansluiten op één scherm.  Als de ene presentator van de andere wil overnemen  hoeft hij alleen maar op de knop te duwen en zijn presentatie wordt getoond. Geen tijdverlies meer met het oversteken van kabels.

Downloads

Functie Overzicht

Draadloze verbinding

i3SYNC bestaat uit een zender en een ontvanger die draadloos communiceren, zelfs zonder internetverbinding.

Meerdere presentatoren

U kunt maximaal 256 zenders op één ontvanger aansluiten.

Plug & play

Steek de stekker van de zender in uw laptop en druk eenmaal op de knop om de schermdeelsessie te starten. Geen installatie nodig.

Uitgebreide desktop

Gebruik de functie uitgebreide desktop om verschillende content weer te geven op uw laptop en op het scherm.

Privacy en beveiliging

Dankzij de onafhankelijke verbinding tussen de zender en de ontvanger worden uw privacy en veiligheid te allen tijde gerespecteerd.

Oplaadstation

Laad uw zenders op terwijl ze opgeborgen zijn. Gebruik het accessoirevakje om verschillende kabels of andere accessoires in op te bergen. Altijd een opgeruimd bureau en volledig opgeladen batterijen.

Advies en demo ontvangen?

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 085-0703058.

Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief met de nieuwste producten en exclusieve aanbiedingen