Contact

i3-Technologies i3Lighthouse

Interactieve vloerprojectie systeem

Modellen: Lighthouse L3502Wi

Praktijk gericht leren

i3LIGHTHOUSE maakt gebruik van een laserprojector en een computer om boeiende en interactieve activiteiten op de vloer te projecteren. Kinderen moeten actief bewegen om de activiteiten op te lossen.

Interactieve technologie

De gepaste apps voor je leerlingen vinden kan veel tijd vergen. Maar met de ingebouwde interactieve technologie heb je toegang tot verschillende apps, zoals WordWall en de Activiteitenbouwer, die actief leren bevorderen en helpen bij het creëren van aangepaste interactieve activiteiten.

Compact en mobiel

De computer en projector zijn geïntegreerd in een compacte kast die perfect past in elke klas. De kast is uitgerust met vier duurzame wieltjes voor makkelijke verplaatsing in het klaslokaal.

Functie Overzicht

Eenvoudige interface

Dankzij de eenvoudige interface vind je meteen wat je zoekt en kan je snel door verschillende toepassingen bladeren. Zo kan de geïntegreerde software eenvoudig en efficiënt gebruikt worden.

Activiteitenbouwer

De activiteitenbouwer bevat sjablonen om je eigen interactieve activiteiten te maken. Ontdek de activiteitenbouwer in i3LEARNHUB.

Lightpen technologie

De software kan alleen bediend worden met 2 light pennen, zodat kinderen de werking niet kunnen hinderen.

Interactieve software

De interactieve software bevordert actief leren.

Praktijk gericht leren

i3LIGHTHOUSE projecteert interactieve activiteiten op de vloer om kinderen spelenderwijs te laten leren.

Wordwall

Met Wordwall kan je boeiend lesmateriaal maken voor de hele klas. Leerlingen kunnen communiceren met Wordwall via de i3LIGHTHOUSE gebruikersinterface of via hun eigen apparaat met internettoegang.

Advies en demo ontvangen?

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 085-0703058.

Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief met de nieuwste producten en exclusieve aanbiedingen