Contact

i3-Technologies X-ONE Series

Interactieve Performance

Modellen: X-ONE65, X-ONE75, X-ONE86

Interactieve Performance

Maak kennis met de i3TOUCH X-ONE, het meest performante i3TOUCH scherm tot nu toe. Werk op het tempo van uw gedachten met dit robuuste, krachtige en intuïtieve apparaat dat voor iedereen eenvoudig te gebruiken is.

 

Verminderde oogvermoeidheid

Met de DC-dimmodus, een blauwlichtfilter en een anti reflecterende coating biedt de i3TOUCH X-ONE een ongeëvenaarde kijkervaring die vermoeidheid van de ogen aanzienlijk vermindert. Gecertificeerd door TüV Rheinland.

 

Verbeterde helderheid

Optische hechting biedt vele voordelen, zoals verbeterde helderheid en zichtbaarheid, robuustheid, verbeterde warmteafvoer en de nauwkeurigste aanraakervaring.

 

Beter dan pen-op-papier

Een natuurlijke touch en schrijfervaring zijn onze topprioriteiten. Dankzij de optical bonding technologie zijn we in staat om een beter gevoel dan pen-op-papier te bereiken. Natuurlijk hebben we een gum en een schrijfpunt aan de pen toegevoegd voor handig, intuïtief schrijven.

 

Gebruik alle mogelijkheden

Gebruik de luidsprekers en camera van het interactieve scherm door uw laptop op het scherm aan te sluiten met een USB-C-kabel. Slechts één kabel voor audio, video, stroom en touch. Breng eenvoudig uw eigen vergadering mee (BYOM) met toegang tot alle tools die op het scherm zijn aangesloten, zoals de webcam of microfoon, rechtstreeks vanaf uw laptop met de conferencingsoftware van uw voorkeur.

 

Multitasking mogelijkheden

Verdwaalt u tijdens het werken of vergaderen in meerdere apps en vensters? De i3TOUCH X-ONE ondersteunt de modus voor gesplitst scherm, zodat u meerdere apps tegelijk kunt gebruiken. Werk efficiënter, blijf georganiseerd en houd uw collega’s of studenten betrokken.

 

Aanpassende intelligentie

De combinatie van een bewegings- en lichtsensor optimaliseert uw kijkervaring in alle lichtomstandigheden en houdt het energieverbruik in balans.

 

Vriendelijk voor het milieu én uw portemonnee

Het milieuvriendelijke ontwerp heeft een extreem laag stroomverbruik, wat resulteert in een gunstig energielabel. De combinatie van een bewegings- en lichtsensor optimaliseert uw kijkervaring voor alle lichtomstandigheden en houdt het energieverbruik in balans.

 

Draait op de i3STUDIO softwaresuite

i3STUDIO is een krachtige maar verrassend eenvoudige softwaresuite die draait op de i3TOUCH-schermen. Gebruik whiteboarding-, annotatie-, presentatie- en videoconferencing-apps om te vergaderen, ideeën te presenteren, workshops te leiden, les te geven of te communiceren met uw publiek – persoonlijk of op afstand – i3STUDIO kan het allemaal. Ontwikkeld in co-creatie met onze eindgebruikerscommunity om aan uw behoeften te voldoen. Soepeler, sneller en slimmer dan ooit tevoren, allemaal in een intuïtief en geweldig ontwerp.

 

Updaten op afstand

Het onderhoud van uw toestel wordt eenvoudig gemaakt met automatische updates en mogelijkheden voor beheer op afstand.

Functie Overzicht

i3STUDIO

Onze interactieve displays zijn voor geïnstalleerd met i3STUDIO. i3STUDIO levert alles wat u nodig hebt om uw beste les, pitch, presentatie of brainstormsessie tot een goed einde te brengen. Laat de wereld versteld staan.

Verminderde oogvermoeidheid

Met de DC-dimmodus, een blauwlichtfilter en een antireflecterende coating biedt de i3TOUCH X-ONE een ongeëvenaarde kijkervaring die vermoeidheid van de ogen aanzienlijk vermindert. Gecertificeerd door TüVRheinland.

Verbeterde helderheid

Optische hechting biedt vele voordelen, zoals verbeterde helderheid en zichtbaarheid, robuustheid, verbeterde warmteafvoer en de nauwkeurigste aanraakervaring.

Multitasken

Ondersteunt split-screen modus zodat u twee apps tegelijk kunt gebruiken op uw i3TOUCH X-ONE.

Kamervullend geluid

Het geavanceerde audiosysteem geeft een kamer vullend vol geluid. Dankzij de geïntegreerde subwoofer worden de lage, middentonen en hoge tonen uitstekend weergegeven.

Werk sneller

Profiteer van de geavanceerde Octa-core Android-engine, want hoe krachtiger en actueler uw processor, hoe sneller uw scherm zijn taken kan uitvoeren en u helpt sneller te werken.

Multifunctionele knop

Definieer uw favoriete handelingen op een hardware knop. U kunt de knop instellen om het beeld te bevriezen, een schermafbeelding te maken, over te schakelen naar de video-invoerbron van uw voorkeur, enz.

Slechts één kabel

Gebruik de luidsprekers en camera van het i3TOUCH-scherm door uw laptop op het scherm aan te sluiten met een USB-C-kabel. Er zijn zelfs twee USB-C-ingangen. Slechts één kabel voor audio, video, voeding en touch.

Advies en demo ontvangen?

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 085-0703058.

    Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief met de nieuwste producten en exclusieve aanbiedingen