Contact

i3-Technologies Interactive Flatpanels E-Series

Interactief touchscherm

Modellen : E1055R, E1065R, E1075R, E1086R

Uitblinkend in functionaliteit

De E-series is ontwikkelt voor en door mensen uit het veld. Iedere feedback is omgezet in een puik stukje techniek waar gebruikersgemak en functionaliteit geheel tot zijn recht zijn gekomen.

Whiteboarden

Met een druk op de button komt u in de whiteboard omgeving en kunt u eindeloos aantekeningen maken op verschillende pagina’s.  Na de meeting of les kunt u deze aantekeningen opslaan of delen via email of scannen via een QR code.

Connectie maken met uw Laptop en of ieder ander device

In de E-series zit een ingebouwde draadloze connectie oplossing. Zeer eenvoudig kunt u uw laptop of ander device koppelen waardoor u realtime uw presentatie kunt presenteren maar ook bedienen vanaf het scherm.

Customizing

Ieder bedrijf of instelling heeft eigen wensen. De E-serie is geheel in te richten naar de wens van de klant. Achtergronden zijn aan te passen en zelfs de buttons kunnen een andere naam krijgen.

Via de android of OPS windows computer kan iedere applicatie op het scherm worden gezet.

Functie Overzicht

Uitgebreid aanbod van modellen

De i3TOUCH Excellence is verkrijgbaar in een groot aantal formaten, variërend van 55 inch, 65 inch, 75 inch tot 86 inch om de juiste grootte voor elke ruimte te voorzien en ervoor te zorgen dat iedereen alles perfect kan zien, ongeacht waar ze zitten.

Instant notities nemen

De instante i3NOTES-whiteboardsoftware is geïntegreerd in het Android-besturingssysteem waardoor u aantekeningen kunt maken en ze meteen kunt delen zonder een ander apparaat te gebruiken.

V-Sense-technologie

Deze multitouchtechnologie gebruikt sensoren in het volledige kader van het scherm om aanrakingen te detecteren, zelfs als er stof of andere voorwerpen bepaalde delen van het frame blokkeren.

20 aanraakpunten

De geïntegreerde multitouchtechnologie herkent maximaal 20 aanraakpunten op hetzelfde moment.

Android doet mee

Het Android-besturingssysteem bevat ingebouwde applicaties zoals een webbrowser, bestandsverkenner en documentenbewerker. Surf op het internet en open uw MS Office of pdf-bestanden zonder dat u een computer nodig hebt.

Plug & play

Schuif een OPS-computer in het scherm en ga meteen aan de slag.

Advies en demo ontvangen?

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 085-0703058.

Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief met de nieuwste producten en exclusieve aanbiedingen