Contact

i3-Technologies I3TOUCH ES-Series

Interactief touchscherm

Modellen : ES98

Uitblinkend in functionaliteit

De i3TOUCH ES wordt geleverd inclusief onze EDU / BIZ Studio, deze brengt gebruiksgemak en eenvoud naar uw werkruimte, met apps voor draadloos presenteren, whiteboarden of screenshots annoteren, zonder extern apparaat.

Whiteboarden

Met een druk op de button komt u in de whiteboard omgeving en kunt u eindeloos aantekeningen maken op verschillende pagina’s. Creëer, leg vast en deel uw ideeën of notities op een whiteboard. Deel uw notities direct via e-mail, USB of QR-code.

Connectie maken met uw Laptop en of ieder ander device

Geen extra hardware meer nodig. Presenteer je scherm draadloos vanaf elk apparaat op de i3TOUCH ES. Het enige wat je nodig hebt, is de gratis app of hardware-zender.

Customizing

Ieder bedrijf of instelling heeft eigen wensen. De ES-serie is geheel in te richten naar de wens van de klant. Achtergronden zijn aan te passen en zelfs de buttons kunnen een andere naam krijgen.

 

Downloads

Functie Overzicht

Uitgebreid aanbod van modellen

De i3TOUCH ES-Serie is verkrijgbaar in een tweetal formaten, variërend van 75 inch tot 86 inch om de juiste grootte voor elke ruimte te voorzien en ervoor te zorgen dat iedereen alles perfect kan zien, ongeacht waar ze zitten.

Natuurlijk schrijven

Dankzij de zero-air gap-technologie is de i3TOUCH ES in staat om een ​​zeer natuurlijke schrijfervaring te bieden.

IR-technologie

De i3TOUCH ES bevat een aangepaste IR-technologie met een meer nauwkeurige en accurate aanraking, tot 30% preciezer dan gewone IR, en verbeterde objectherkenning.

20 aanraakpunten

De geïntegreerde multitouchtechnologie herkent maximaal 20 aanraakpunten op hetzelfde moment.

Android doet mee

Het Android-besturingssysteem bevat ingebouwde applicaties zoals een webbrowser, bestandsverkenner en documentenbewerker. Surf op het internet en open uw MS Office of pdf-bestanden zonder dat u een computer nodig hebt.

Plug & play

Schuif een OPS-computer in het scherm en ga meteen aan de slag.

Advies en demo ontvangen?

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 085-0703058.

    Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief met de nieuwste producten en exclusieve aanbiedingen