Contact

i3-Technologies Interactive Flatpanels P-Series

Interactief touchscherm, Capacitieve touch

Modellen: P5512, P6512, P7511,P8611

Capacitieve touch

Capacitieve touch maakt gebruik van een lichte electrische lading die over het hele scherm verspreid is. Wanneer deze lading onderbroken wordt doormiddel van vinger of pen meet de software op welk punt dit gebeurt. Hierdoor werkt de touch veel nauwkeuriger en soepeler dan andere touch soorten.

 Whiteboarden

Met een druk op de button komt u in de whiteboard omgeving en kunt u eindeloos aantekeningen maken op verschillende pagina’s. Na de meeting of les kunt u deze aantekeningen opslaan of delen via email of scannen via een QR code.

Connectie maken met uw Laptop en of ieder ander device

In de P-series zit een ingebouwde draadloze connectie oplossing. Zeer eenvoudig kunt u uw laptop of ander device koppelen waardoor u realtime uw presentatie kunt presenteren maar ook bedienen vanaf het scherm.

Customizing

Ieder bedrijf of instelling heeft eigen wensen. De P-serie is geheel in te richten naar de wens van de klant. Via de android of OPS windows computer kan iedere applicatie op het scherm worden gezet.

Functie Overzicht

Capacitief touch

De Huddle is uitgerust met een capacitief touch panel.

OPS Computer

Naast de ingebouwde computer heeft de Huddle nog een OPS opening waarin een OPS computer past

Android doet mee

Het Android-besturingssysteem bevat ingebouwde applicaties zoals een webbrowser, bestandsverkenner en documentenbewerker. Surf op het internet en open uw MS Office of pdf-bestanden zonder dat u een computer nodig hebt.

Actieve pen

De actieve pen wordt automatisch herkent in Office 365 en andere Microsoft applicaties

Uitgebreid aanbod van modellen

De i3TOUCH Excellence is verkrijgbaar in een groot aantal formaten, variërend van 55 inch, 65 inch, 75 inch tot 86 inch om de juiste grootte voor elke ruimte te voorzien en ervoor te zorgen dat iedereen alles perfect kan zien, ongeacht waar ze zitten.

Advies en demo ontvangen?

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 085-0703058.

Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief met de nieuwste producten en exclusieve aanbiedingen