Contact

i3-Technologies I3TOUCH PX-Series

Professioneel capacitief touch display.

Modellen: PXr55,PXr65,PX75, PX86

Experience greatness.

Hoge prestaties, duurzaamheid en een geïntegreerde ervaring.
Met trots kondigen we de i3TOUCH PX aan, het nieuwste lid van de X-reeks, onze meest performante, hoogwaardige producten ooit.
De i3TOUCH PX, ideaal voor uw bedrijf…

 

Maak indruk met sterk vakmanschap.

De i3TOUCH PX is gemaakt van de beste materialen. De ultradunne rand en aluminium accenten in combinatie met een sterk vakmanschap creëren een zeer hoogwaardige uitstraling.

 

Aansluiten gaat heel gemakkelijk.

Sluit alle nieuwste apparaten op de display aan met een USB-C-kabel. U heeft slechts één kabel nodig voor audio, video, stroom en touchbediening. Krijg toegang tot alle tools die op het scherm zijn aangesloten, zoals een webcam of microfoon, rechtstreeks vanaf uw laptop.

Natuurlijk schrijven.

Dankzij optische bonding in het paneel en de responsieve, ergonomische, drukgevoelige pen kunnen we een zeer natuurlijke en precieze schrijfervaring bereiken.

Betoverende beeldkwaliteit.

Trek de aandacht met uiterst gedetailleerde beelden in 4K. Dankzij het anti-glans glas en de geoptimaliseerde kijkhoek kan u gerust zijn dat iedereen in de ruimte het beeld op dezelfde manier ziet.

Nooit meer zonder batterij.

Met het geïntegreerde oplaadstation heeft u steeds een volledig opgeladen pen en ook een handige plek om uw pen op te bergen.

Performant, compact, draaibaar.

Voor kleinere vergaderruimtes hebben we onze PX aangepast om de beste kijkervaring te garanderen.
Roteert 90°
Beschikbaar in 55″ en 65″
Geoptimaliseerd voor portret- en landschapmodus.

 

Vriendelijk voor het milieu en uw portemonnee.

Het milieuvriendelijke ontwerp zorgt voor een extreem laag stroomverbruik, wat resulteert in een A + energielabel.
De combinatie van een bewegings- en lichtsensor optimaliseert uw kijkervaring in alle verlichtingssituaties en houdt het energieverbruik in evenwicht.

De i3TOUCH PX komt standaard met onze BIZ Studio. Hiermee kunt u eenvoudig draadloos presenteren, whiteboarden of aantekeningen maken zonder externe apparaten te gebruiken.

Presenteer draadloos vanaf elk apparaat.

Onze draadloze presentatieapp is gratis te downloaden en compatibel met Windows-, Android-, Mac- en iOS-apparaten (inclusief AirPlay). Beheer het gedeelde scherm op de i3TOUCH met draadloze touchback.

Leg uw beste ideeën overal vast.

 

Leg ideeën vast in uw webbrowser, presentatie of andere apps. Stuur geannoteerde screenshots rechtstreeks naar de whiteboard-applicatie zodat u ze meteen kunt delen.

Intuïtieve navigatie.

Navigeer direct naar de geïntegreerde whiteboard- en presentatietools en andere apps, zonder naar het hoofdmenu te gaan. Wissel tussen verschillende invoerbronnen, pas de bronnamen aan en wijzig eenvoudig uw instellingen.

 

Functie Overzicht

Capacitieve technologie

De capacitieve touch technologie zorgt voor een zeer responsieve en natuurlijke aanraakervaring en een slank, stijlvol design.

Actieve pen

De ergonomische pen detecteert verschillende drukniveaus en activeert automatisch de schrijffunctie in Windows Ink ondersteunde apps als Microsoft Office 365.

Beveiliging

De i3TOUCH EX heeft een beveiligde chip (Mstar) die beschermt tegen het onderscheppen of lekken van gegeven

Onafhankelijk van besturingssysteem

OPS Slot

Android 8.0

Veiligheidsglas

over The Air updates

Geen softwarekosten

Geïntegreerde luidsprekers met kamervullend geluid

HDMI, VGA, RS232 and USB aansluiting

Super glide surface

Ingebouwde browser

Draadloze verbinding

Password-beveiliging

Advies en demo ontvangen?

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 085-0703058.

    Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief met de nieuwste producten en exclusieve aanbiedingen