Contact

i3-Technologies i3TOUCH EX-Series

Excellentie in interactiviteit

Modellen: E-X65, E-X75, en E-X86

Experience greatness.

Hoge prestaties, duurzaamheid en een geïntegreerde ervaring.
Met trots kondigen we de i3TOUCH EX aan, het nieuwste lid van de X-reeks, onze nieuwste generatie touchscreens.

Maak indruk met sterk vakmanschap.

De i3TOUCH EX is gemaakt van de beste materialen. De ultradunne rand en aluminium accenten in combinatie met een sterk vakmanschap creëren een hoogwaardig, esthetisch design.

Betoverende beeldkwaliteit.

Trek de aandacht met uiterst gedetailleerde beelden in 4K. Dankzij het anti-glans glas en de geoptimaliseerde kijkhoek kan u gerust zijn dat iedereen in de ruimte het beeld op dezelfde manier ziet.

Waar is mijn pen naartoe?

Dankzij de ingebouwde magnetische penhouders verlies je nooit meer een pen.

Aansluiten gaat heel gemakkelijk.

Sluit alle nieuwste apparaten op de display aan met een USB-C-kabel. U heeft slechts één kabel nodig voor audio, video, stroom en touchbediening.

Natuurlijk schrijven.

Een natuurlijke schrijfervaring is een van onze topprioriteiten. Dankzij de zero air gap-technologie konden we het gevoel van pen op papier imiteren. Natuurlijk is de pen uitgerust met een gum en schrijfkant aan voor een intuïtieve schrijfervaring.

Vriendelijk voor het milieu en uw portemonnee.

Het milieuvriendelijke ontwerp zorgt voor een extreem laag stroomverbruik, wat resulteert in een A + energielabel.
De combinatie van een bewegings- en lichtsensor optimaliseert uw kijkervaring in alle verlichtingssituaties en houdt het energieverbruik in evenwicht.

Presenteer draadloos vanaf elk apparaat.

Onze draadloze presentatieapp is gratis te downloaden en compatibel met Windows-, Android-, Mac- en iOS-apparaten (inclusief AirPlay). Beheer het gedeelde scherm op de i3TOUCH met draadloze touchback.

Leg uw beste ideeën overal vast.

Leg ideeën vast in uw webbrowser, presentatie of andere apps. Stuur geannoteerde screenshots rechtstreeks naar de whiteboard-applicatie zodat u ze meteen kunt delen.

Intuïtieve interface.

Het intuïtieve zijmenu biedt eenvoudig toegang tot de geïntegreerde whiteboard- en presentatietools en andere apps. Wissel tussen verschillende inputbronnen, pas de bronnaam aan en wijzig snel uw instellingen.

 

Downloads

Functie Overzicht

Geavanceerde IR

De i3TOUCH EX bevat een verbeterde IR-technologie met een preciezere touchbediening, tot 30% nauwkeuriger dan gewone IR, en verbeterde objectherkenning.

Ruim aantal formaten

Een breed scala aan formaten, van 65 ", 75" tot 86", stelt u in staat om de juiste maat voor elke ruimte te bieden.

Een breed scala aan formaten, van 65 ", 75" tot 86", stelt u in staat om de juiste maat voor elke ruimte te bieden.

Geniet van de vrijheid om verschillende apparaten te verbinden. Sluit meerdere apparaten tegelijk aan op de display en wissel tussen de verschillende schermen.

8 Jaar Garantie

Bij i3-Technologies zijn we trots op onze kwaliteitsproducten. Daarom bieden we een garantie van maximaal 8 jaar, wat uitzonderlijk is in de markt.

Multifunctionele knop

Stel uw favoriete shortcuts in op een hardware knop. U kunt het instellen om het beeld te bevriezen, een screenshot te maken, naar uw favoriete video-invoerbron te schakelen, enz.

Beveiliging

De i3TOUCH EX heeft een beveiligde chip (Mstar) die beschermt tegen het onderscheppen of lekken van gegevens.

Advies en demo ontvangen?

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 085-0703058.

    Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief met de nieuwste producten en exclusieve aanbiedingen