Contact

i3-Technologies i3TOUCH V-Series

Uw touch screen instapmodel

Modellen: V1165, V1175 en V1186

Een touchscherm dat uitblinkt in zijn eenvoud

De V-series zijn uitgevoerd met een 20 punt V-sense touch technologie. Dit zorgt ervoor dat schrijven snel, secuur en natuurlijk aanvoelt. De 4K schermresolutie zorgt voor een super scherp beeld met natuurgetrouwe kleuren.

Gebruiksvriendelijk

Geen technische kennis vereist. Na het aanzetten van het scherm verschijnt er automatisch een home screen met buttons waarbij gemakkelijk een keuze gemaakt kan worden. Wilt u whiteboarden? geen probleem, met 1 druk op de button en u kunt aan de slag.

Functie Overzicht

Breed gamma van formaten

De i3TOUCH V-Series is beschikbaar in verschillende formaten van 65", 75" tot zelfs 86”. Deze variatie in formaten zorgt ervoor dat de i3TOUCH V-Series een oplossing is op maat van elke ruimte, waarbij een optimale zichtbaarheid van het publiek wordt gegarandeerd.

Instant notities nemen

i3NOTES instant whiteboard software is geïntegreerd in het besturingssysteem van Android en biedt u de mogelijkheid om annotaties te maken en deze onmiddellijk te delen zonder dat u hiervoor een ander apparaat dient te gebruiken.

V-Sense technology

Deze technologie maakt gebruik van sensoren in het volledige frame van het scherm om aanrakingen te detecteren, zelfs wanneer stof of andere objecten bepaalde onderdelen van het scherm hinderen.

20 touch points

De geïntegreerde multi-touch technology herkent tot 20 aanraakpunten tegelijkertijd.

Android on board

Het besturingssysteem van Android heeft ingebouwde apps zoals een web browser, file explorer en documents editor. Surf op het internet en open uw MS Office of PDF bestanden zonder het gebruik van een computer.

Plug & play

Schuif een OPS computer in het scherm en ga onmiddellijk aan de slag.

Advies en demo ontvangen?

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 085-0703058.

Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief met de nieuwste producten en exclusieve aanbiedingen