Contact

i3-Technologies PXr-series

Echt veelzijdig

12PXr55, PXr65

Meer flexibiliteit met een draaibare muurbeugel.

Dankzij de gyroscoopsensor en de adaptieve gebruikersinterface kunt u de i3TOUCH PXr op een draaibare muurbeugel monteren, zodat u uw workflow in een handomdraai kunt aanpassen aan alle omstandigheden.

Werk in uw vertrouwde Windows-omgeving.

Dankzij het geïntegreerde OPS PC slot kunt u de i3TOUCH PXr combineren met een Windows PC en profiteren van de unieke combinatie van een Windows-omgeving op een draaibaar display.

Natuurlijk schrijven.

Dankzij optische bonding in het paneel en de responsieve, ergonomische, drukgevoelige pen kunnen we een zeer natuurlijke en precieze schrijfervaring bereiken.

Nooit meer zonder batterij.

Met het ingebouwde oplaadstation heeft u steeds een volledig opgeladen pen en ook een handige plek om uw pen op te bergen.

Beheer alle aangesloten apparaten.

Sluit alle nieuwste apparaten op de display aan met een USB-C-kabel. U heeft slechts één kabel nodig voor audio, video, stroom en touchbediening. Krijg toegang tot alle tools die op het scherm zijn aangesloten, zoals een webcam of microfoon, rechtstreeks vanaf uw laptop.

Vriendelijk voor het milieu en uw portemonnee.

Het milieuvriendelijke ontwerp zorgt voor een extreem laag stroomverbruik, wat resulteert in een A + energielabel.
De combinatie van een bewegings- en lichtsensor optimaliseert uw kijkervaring in alle verlichtingssituaties en houdt het energieverbruik in evenwicht.

Presenteer draadloos vanaf elk apparaat.

Onze draadloze presentatieapp is gratis te downloaden en compatibel met Windows-, Android-, Mac- en iOS-apparaten (inclusief AirPlay). Beheer het gedeelde scherm op de i3TOUCH PXr met draadloze touchback.

Leg uw beste ideeën overal vast.

Leg ideeën vast in uw webbrowser, presentatie of andere apps. Stuur geannoteerde screenshots rechtstreeks naar de whiteboard-applicatie zodat u ze meteen kunt delen.

Intuïtieve navigatie.

Navigeer direct naar de geïntegreerde whiteboard- en presentatietools en andere apps, zonder naar het hoofdmenu te gaan. Wissel tussen verschillende invoerbronnen, pas de bronnamen aan en wijzig eenvoudig uw instellingen.

Functie Overzicht

Capacitieve touch

De capacitieve touch technologie zorgt voor een zeer responsieve en natuurlijke aanraakervaring en een slank, stijlvol design.

Actieve pen

De ergonomische pen detecteert verschillende drukniveaus en activeert automatisch de schrijffunctie in Windows Ink ondersteunde apps als Microsoft Office 365.

Gemaakt van de beste materialen

De ultradunne rand en aluminium accenten in combinatie met een sterk vakmanschap creëren een zeer hoogwaardige uitstraling.

Verschillende formaten

De i3TOUCH PXr is verkrijgbaar in twee maten, 55" en 65", die beide kunnen worden gecombineerd met een draaibare muurbeugel voor maximale flexibiliteit.

Beveiliging

De i3TOUCH PXr heeft een beveiligde chip (Mstar) die beschermt tegen het onderscheppen of lekken van gegevens.

i3STORE

Browse, installeer, update en volg je app installaties op via je i3TOUCH display.

Onafhankelijk van besturingssysteem

OPS Slot

Android 8.0

Veiligheidsglas

Over The Air updates

Geen softwarekosten

Geïntegreerde luidsprekers met kamervullend geluid

HDMI, VGA, RS232 en USB aansluiting

Super glide surface

Ingebouwde browser

Draadloze verbinding

Paswoordbeveiliging

Advies en demo ontvangen?

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 085-0703058.

Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief met de nieuwste producten en exclusieve aanbiedingen