Contact

Nureva audio Nureva XT

De geïntegreerde oplossing voor hybride leren en werken

Nureva XT combineert een volledig Nureva audiosysteem met een snelle 4K camera en Nureva Pro premium diensten. Dit alles om perfect Hybride te leren. Speciaal gebouwd voor klaslokalen voor vandaag, klaar voor wat komen gaat. Werkt ook ideaal in werkomgevingen.

Live demonstratie

 

Waarom kiezen voor Nureva XT?

 

Volledige geluidsdekking in de ruimte

Zorg ervoor dat alle stemmen worden opgepikt in elke centimeter van het klaslokaal of meetingruimte. Met Microphone Mist technologie kunnen docenten/sprekers op natuurlijke wijze bewegen tijdens de les of meeting. Iedereen kan vrij deelnemen. Studenten of deelnemers op afstand, missen niets.

 

Stemversterking

Laat studenten achterin grote klaslokalen alles duidelijk horen zonder dat de docent zijn of haar stem hoeft in te spannen. In tegenstelling tot systemen die alleen spraakversterking bieden, biedt Nureva ook volledige ondersteuning voor deelnemers op afstand.

 

Geïntegreerde luidsprekers

Voer natuurlijkere gesprekken met eersteklas 20-watt luidsprekers, zodat de stemmen van deelnemers op afstand luid en duidelijk doorkomen. De luidsprekers maken het ook gemakkelijk om multimediamateriaal zoals video’s en opnamen af te spelen.

 

High-Definition video

Geef leerlingen op afstand de beste zitplaats in het huis met een camera die speciaal is gebouwd voor een klaslokaal. Dankzij de camera voorinstellingen en auto-tracking zien de leerlingen altijd de spreker in beeld.

 

UC&C en opname van lezingen

Leg colleges vast met een oplossing die werkt met toonaangevende UC&C-platforms en software voor het vastleggen van colleges. Het is eenvoudig om heldere audio- en video opnamen te maken die studenten op elk gewenst moment kunnen bekijken.

 

Gebundelde diensten

Voorkom problemen voordat ze zich voordoen met alles wat u nodig heeft om uw klaslokalen soepel te laten werken, inclusief uitgebreide ondersteuning en uitgebreide garantie en cloud gebaseerde tools.

Functie Overzicht

Eenvoudige Installatie

De audioconferentie systemen kunnen binnen 60 minuten worden geïnstalleerd en werken met het UC&C platform van jouw voorkeur. Het is niet nodig om drivers te installeren.

Doorgaande Ontwikkeling

Via Nureva Console installeert u gratis updates op jouw HDL systeem, hierdoor wordt het systeem altijd verder verbeterd.

Automatische Kalibratie

Voor kalibratie van de HDL systemen is geen engineer nodig, het systeem voert ongemerkt continu automatische kalibratie uit.

Advies en demo ontvangen?

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 085-0703058.

    Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief met de nieuwste producten en exclusieve aanbiedingen