Contact

Turning Technologies Examview

Meest vertrouwde examenview software

Binnen enkele minuten kunt u opdrachten creëren, klasbeoordelingsvragen starten en realtime antwoorden verzamelen om de prestaties van studenten te evalueren met de examengenerator van ExamView. Upgrade naar premium voor toegang tot online en mobiele mogelijkheden.

Waarom ExamView?

Met de examengenerator van ExamView kunt u beoordelingen maken, vastleggen en beheren met behulp van verschillende content. De nieuwste versie ondersteunt de nieuwste besturingssystemen en LMS-integraties. Kies uit een reeks clickers of upgrade naar premium om mobiel reageren mogelijk te maken.

Gebruik van Content van uitgevers

Meer dan 65 toonaangevende uitgevers verspreiden ExamView met educatieve inhoud voor meer dan 12.000 individuele leerboektitels.

Grote bibliotheek met vragen

Onze bibliotheek bevat 15,600+ hoogwaardige examenvragen die zijn afgestemd op de huidige leerstandaarden.

Creëer of bouw content

Maak nieuwe of kies ervoor om bestaande inhoud te gebruiken voor het maken van studiegidsen, werkbladen en formatieve beoordelingen voor leerlingen.

Downloads

Functie Overzicht

Verschillende keuze mogelijkheden

Gebruik traditionele examen vraagtypes zoals waar / niet waar, multiple choice, numerieke respons, matching, kort antwoord en essay om het leren van studenten te volgen en bij te sturen.

Dynamisch en bimodaal

Met dynamische inhoud genereert u meerdere manieren van examenvragen om hetzelfde concept te testen. Gebruik bimodaal om te schakelen tussen meerkeuze vragen en korte antwoordvragen, en verander direct het item moeilijkheidsniveau.

Customise proefwerk layout

Wijzig onmiddellijk een proefwerk in een indeling met twee kolommen, herschik de vragen, gebruik een vooraf gedefinieerde proefwerkstijl die vergelijkbaar is met een statusbeoordeling, voeg een kop- of voettekst toe of maak maximaal 26 versies van een toets.

Volg studenten prestaties

Evalueer, volg en analyseer leerprestaties met clickers of mobiele apparaten met een voordelige upgrade naar premium. Een naadloze integratie stelt u in staat proefwerkvragen en antwoorden automatisch te starten en direct resultaten te krijgen.

Advies en demo ontvangen?

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 085-0703058.

    Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief met de nieuwste producten en exclusieve aanbiedingen