Contact

Vestel Visual solutions PDH Series

Professional High Bright Signage Displays

Modellen: PDH43UH82/4, PDH49UH82/4, PDH55UH82/4

De PDH series heeft een high bright lichtopbrengst van maar liefst 700 cd/m² waardoor het uitermate geschikt is om in een omgeving te staan waar meer lichtsterkte nodig is.

Panels

De schermen uit de PDH series hebben een D-LED panel dat geschikt is voor 24/7 gebruik met een Ultra HD resolutie. De lichtopbrengst is 700cd/m².

Behuizing

Alle modellen zijn uitgevoerd met een ultra smalle rand.

System on Chip

Met de Quad-Core (System on Chip / SoC) zijn deze schermen geschikt voor zowel offline digital signage content als cloud gebasseerde content.

Orientatie

De schermen zijn zowel in horizontale – als verticale positie te gebruiken.

 

Functie Overzicht

SoC Content Management

Met quad-core SoC (System on Chip) zijn deze seriële schermen de digital signage-monitoren voor zowel offline ontworpen content als cloudgebaseerde beheerde content. Hiermee kunt u uw digitale content op de schermen laten weergeven door content management systemen.

Subtle Design

De displays van deze serie vertonen een ultradunne bezel design dat de visuele overbodigheden elimineert, waardoor de aandacht van het publiek op uw geadverteerde content wordt gericht.

Built-in Connectivity

Deze serie biedt bekabelde en draadloze connectivity, zoals embedded WiFi en Bluetooth. Vanwege de draadloze mogelijkheden kunnen de schermen eenvoudig content verzamelen zonder een extern apparaat. Bovendien maakt WiFi het delen van het scherm mogelijk met Miracast.

Daisy Chain

Het display kan de inhoud (naar een ander display) in de displaypoort spiegelen dat afkomstig is van de displaypoort. Deze set-up creëert een daisy chain-achtige structuur waardoor monitoren kunnen worden ingesteld als Video Wall-mode.

Open Platform Support

Onze SoC ondersteunt API (Application Programming Interface) voor solution providers / integrators voor het ontwikkelen en integreren van HTML5 die kan worden geïnstalleerd en gebruikt op onze beeldschermen.

Display Control

Digital Signage met SoC maakt het mogelijk om de display te bedienen via RS232 commando's.

External Device Connections

Mogelijk wilt u uw teleconferentiesysteem, schermverdelingssysteem, set-top box of externe pc's via een HDMI-poort aansluiten. Voor dit doel helpen onze monitoren u om de gebruikerservaring te maximaliseren met HDMI CEC (Consumer Electronics Control) en HDMI Hotplug-mogelijkheden.

OPS Support

Alle producten in deze serie hebben een OPS slot (Open Pluggable Standard)

Scheduler

Digital Signage Monitor Software biedt veel belangrijke functies, zoals Scheduler. Met Scheduler wordt de tijd voor het in- en uitschakelen van het scherm eenvoudig ingesteld en hoeft u zich op geen enkel moment zorgen te maken over de status van uw beeldschermen.

Signal Failover

Onze SoC-software heeft een bescherming voor het scenario "Geen signaal". Als de USB wordt losgekoppeld nadat uw inhoud is ingesteld om met USB te worden weergegeven, toont het display uw aangepaste banner of zoekt u naar een ander signaal van andere bronnen (HDMI, Display Port, etc.). Deze failover-beveiliging is ontwikkeld voor een hogere gebruikerservaring.

Longer Life Span

Onze Professional Panel Display-series hebben een langere levensduur met een MTBF (Mean Time Between Failures) van 100.000 uur, wat de hoogste paneelkwaliteit garandeert, waardoor ze meer geschikt zijn voor 24/7 gebruik van het type.

Image Orientation

Met SoC Software kunt u eenvoudig de oriëntatie van het weergavemenu kiezen. Deze functie is belangrijk Wanneer de display in portrait positie wordt gezet.

Operation Time Support

Professionele panels die bij deze serie worden gebruikt, hebben een kwaliteit die 24 uur per dag zonder problemen kan draaien. De serie heeft een helderheidsnivo van 2500 Cd/m2 waardoor het geschikt is voor een gemiddelde binnen omgeving.

Pixel Shifting

Pixel Shifting is ontworpen om in de SoC te worden geactiveerd om te voorkomen dat het risico van image sticking door constante content wordt veroorzaakt. Als deze functie is ingeschakeld, bewegen de pixels op het scherm in een interval en veroorzaken ze geen interferentie van de visuele ervaring.

Usb Security

Met deze serie kunt u uw USB en uw inhoud beveiligen op de achterkant van het scherm. Het deksel is beschermd met een schroef die geen externe interventie toelaat.

Usb Auto-Play

U kunt foto- en video-inhoud automatisch weergeven met USB Auto-play-functie. SoC-software geeft je de keuze om de USB-functie voor automatisch afspelen in te schakelen, zodat eindgebruikers gemakkelijk alle media op het scherm kunnen zien.

Source Switching

Het is mogelijk om elke bron in te stellen bij het opstarten van het display. Het kan ook worden ingeschakeld met elke andere signaalbron met behulp van Scheduler- en failover-scenario's. Op deze manier kunnen gebruikers het proces van hun vereisten vrij bepalen, waardoor een optimale gebruikerservaring wordt geboden.

Auto Launch

We hebben het gemakkelijk gemaakt om elke HTML5-gebaseerde applicatielink naar het display te kunnen sturen binnen de SoC-software. Hierna zal het display beginnen met de gegeven link. De applicatie kan een offline of een online applicatie zijn, waardoor klanten hun eigen applicatie kunnen uitvoeren.

Advies en demo ontvangen?

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 085-0703058.

    Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief met de nieuwste producten en exclusieve aanbiedingen