Contact

Vestel Visual solutions PDU Series

Professional UHD Signage Displays

Modellen: PDU43UF82, PDU49UF82, PDU55UF82, PDU65UF82, PDU75UF83, PDU86SF80B, PDU98SF81B

De PDU serie is ideaal voor goed verlichte omgevingen zonder last te hebben van reflecties op het scherm of verblinding. Met helderheidsniveaus van 500 C/m2 zorgen de displays van de PDU serie voor perfecte helderheid

Panels

De schermen uit de PDU series hebben een D-LED panel dat geschikt is voor 24/7 gebruik met een Ultra HD resolutie (4K). De lichtopbrengst is 500 cd/m2

Behuizing

Alle modellen zijn uitgevoerd met een ultra smalle rand.

System on chip

Met quad-core SoC (System on Chip) zijn deze schermen geschikt voor zowel offline digital signage content als cloud gebaseerde content.

Orientation

De schermen zijn zowel in horizontale- als verticale positie te gebruiken.

Functie Overzicht

Auto Launch

We hebben het gemakkelijk gemaakt om elke HTML5-gebaseerde applicatielink naar het display te kunnen sturen binnen de SoC-software. Hierna zal het display beginnen met de gegeven link. De applicatie kan een offline of een online applicatie zijn, waardoor klanten hun eigen applicatie kunnen uitvoeren.

External Device Connections

Mogelijk wilt u uw teleconferentiesysteem, schermverdelingssysteem, set-top box of externe pc's via een HDMI-poort aansluiten. Voor dit doel helpen onze monitoren u om de gebruikerservaring te maximaliseren met HDMI CEC (Consumer Electronics Control) en HDMI Hotplug-mogelijkheden.

Usb Security

Met deze serie kunt u uw USB en uw inhoud beveiligen op de achterkant van het scherm. Het deksel is beschermd met een schroef die geen externe interventie toelaat.

Usb Auto-Play

U kunt foto- en video-inhoud automatisch weergeven met USB Auto-play-functie. SoC-software geeft je de keuze om de USB-functie voor automatisch afspelen in te schakelen, zodat eindgebruikers gemakkelijk alle media op het scherm kunnen zien.

OPS Support

Alle producten in deze serie hebben een OPS slot (Open Pluggable Standard)

Subtle Design

De displays van deze serie vertonen een ultradunne bezel design dat de visuele overbodigheden elimineert, waardoor de aandacht van het publiek op uw geadverteerde content wordt gericht.

Pixel Shifting

Pixel Shifting is ontworpen om in de SoC te worden geactiveerd om te voorkomen dat het risico van image sticking door constante content wordt veroorzaakt. Als deze functie is ingeschakeld, bewegen de pixels op het scherm in een interval en veroorzaken ze geen interferentie van de visuele ervaring.

Scheduler

Digital Signage Monitor Software biedt veel belangrijke functies, zoals Scheduler. Met Scheduler wordt de tijd voor het in- en uitschakelen van het scherm eenvoudig ingesteld en hoeft u zich op geen enkel moment zorgen te maken over de status van uw beeldschermen.

SoC Content Management

Met quad-core SoC (System on Chip) zijn deze seriële schermen de digital signage-monitoren voor zowel offline ontworpen content als cloudgebaseerde beheerde content. Hiermee kunt u uw digitale content op de schermen laten weergeven door content management systemen.

Built-in Connectivity

Deze serie biedt bekabelde en draadloze connectivity, zoals embedded WiFi en Bluetooth. Vanwege de draadloze mogelijkheden kunnen de schermen eenvoudig content verzamelen zonder een extern apparaat. Bovendien maakt WiFi het delen van het scherm mogelijk met Miracast.

Daisy Chain

Het display kan de inhoud (naar een ander display) in de displaypoort spiegelen dat afkomstig is van de displaypoort. Deze set-up creëert een daisy chain-achtige structuur waardoor monitoren kunnen worden ingesteld als Video Wall-mode.

Operation Time Support

Professionele panels die bij deze serie worden gebruikt, hebben een kwaliteit die 24 uur per dag zonder problemen kan draaien. De serie heeft een helderheidsnivo van 2500 Cd/m2 waardoor het geschikt is voor een gemiddelde binnen omgeving.

Advies en demo ontvangen?

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 085-0703058.

    Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief met de nieuwste producten en exclusieve aanbiedingen