Contact

Vestel Visual solutions PDX1000

75"Professioneel Extra Bright Singnage Displays

Modellen: PDX75U36/6

De schermen uit de PDX schermen zijn uitermate geschikt wanneer er een extreme lichtopbrengst nodig is.

Panel

De schermen uit de PDX serie hebben een D-led panel dat geschikt is voor 24/7 gebruik met een Ultra HD resolutie (4K). De lichtopbrengst is 1000 cd/m2.

Bezel

Alle modellen zijn uitgevoerd met een super narrow bezel.

System on chip

Met quad-core (system on chip) zijn deze schermen geschikt voor zowel offline digital signage content als online gebaseerde content.

Orientation

De schermen zijn zowel in horizontale- als in verticale positie te gebruiken.

 

 

Functie Overzicht

Auto Launch

We hebben het gemakkelijk gemaakt om elke HTML5-gebaseerde applicatielink naar het display te kunnen sturen binnen de SoC-software. Hierna zal het display beginnen met de gegeven link. De applicatie kan een offline of een online applicatie zijn, waardoor klanten hun eigen applicatie kunnen uitvoeren.

Usb Auto-Play

U kunt foto- en video-inhoud automatisch weergeven met USB Auto-play-functie. SoC-software geeft je de keuze om de USB-functie voor automatisch afspelen in te schakelen, zodat eindgebruikers gemakkelijk alle media op het scherm kunnen zien.

OPS Support

Alle producten in deze serie hebben een OPS slot (Open Pluggable Standard)

Pixel Shifting

Pixel Shifting is ontworpen om in de SoC te worden geactiveerd om te voorkomen dat het risico van image sticking door constante content wordt veroorzaakt. Als deze functie is ingeschakeld, bewegen de pixels op het scherm in een interval en veroorzaken ze geen interferentie van de visuele ervaring.

Scheduler

Digital Signage Monitor Software biedt veel belangrijke functies, zoals Scheduler. Met Scheduler wordt de tijd voor het in- en uitschakelen van het scherm eenvoudig ingesteld en hoeft u zich op geen enkel moment zorgen te maken over de status van uw beeldschermen.

Source Switching

Het is mogelijk om elke bron in te stellen bij het opstarten van het display. Het kan ook worden ingeschakeld met elke andere signaalbron met behulp van Scheduler- en failover-scenario's. Op deze manier kunnen gebruikers het proces van hun vereisten vrij bepalen, waardoor een optimale gebruikerservaring wordt geboden.

Daisy Chain

Het display kan de inhoud (naar een ander display) in de displaypoort spiegelen dat afkomstig is van de displaypoort. Deze set-up creëert een daisy chain-achtige structuur waardoor monitoren kunnen worden ingesteld als Video Wall-mode.

Operation Time Support

Professionele panelen die in deze serie worden gebruikt, hebben een kwaliteit die 24 uur per dag operatief kunnen zijn zonder problemen.

Open Platform Support

Onze SoC ondersteunt API (Application Programming Interface) voor solution providers / integrators voor het ontwikkelen en integreren van HTML5 die kan worden geïnstalleerd en gebruikt op onze beeldschermen.

Advies en demo ontvangen?

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 085-0703058.

    Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief met de nieuwste producten en exclusieve aanbiedingen