Contact

Yealink MVC300

Geschikt voor kleine en middelgrote meetingruimtes

De Yealink MVC300 Kit is een gloednieuw videoconferentiesysteem dat geschikt is voor kleine en middelgrote vergaderruimtes. Het is een compleet Microsoft Teams Rooms pakket met een volledige hardware suite (mini-PC, camera, audioapparatuur) en de benodigde software en licentie.

De vertrouwde Microsoft Teams Rooms-interface en -functionaliteit zorgt voor een effectieve vergadering die met één druk op de knop gestart kan worden. De Yealink MVC300 bevat een UHD 4K camera met automatische framing en een uitstekend HD audiosysteem waardoor het een communicatiecentrum is dat aan al je verwachtingen voor videocommunicatie voldoet.

De MVC 300 bestaat uit een mini pc, de MTouch, de UVC30, de CP900 en de MShare, samen vormen zij de perfecte bijna draadloze video oplossing voor kleine ruimtes. De mini pc vormt de basis van het systeem, waarop je de alle benodigde apparatuur al dan niet bekabeld aansluit.

Met de MTouch beheer je het Yealink conferentiesysteem. Het display met capacitieve touch wordt geleverd inclusief voorgeïnstalleerde Teams app en Windows software met licentie. Hierdoor kun je een videoconferentie starten zonder dat je een touchscreen of laptop nodig hebt.

Iedere vergaderdeelnemer is voor zijn gesprekspartner haarscherp zichtbaar dankzij de Yealink UVC30 camera. Dankzij de Ultra HD 4k resolutie en de kijkhoek van 120°, is het net of je een face-to-face meeting houdt.

Een vergadering is niets zonder spraak, daarvoor heeft Yealink de CP900. Dit is een draagbare speakerphone welke uitstekende audio produceert. De speakerphone heeft maar liefst zes ingebouwde 360° microfoons en kan met een opgeladen accu tot wel twaalf uur gebruikt worden.

Eigenschappen:
Gecertificeerd voor Microsoft Teams
2 beeldscherm aansluiting via HDMI (CEC Protocol ondersteund)
Gecertificeerd voor Skype for Business
Bluetooth en Wifi
Cable Management Box t.b.v. NUC
Alles-in-één videoconference systeem
Ideaal voor kleine vergaderruimtes
Volledige integratie met Microsoft Teams Rooms
Verstelbaar Mtouch (23 ~ 50 graden kijkenhoek)
UVC30, 120° field of view, 3x digital zoom camera, 4K resolution, Auto-Framing
Auto-framing camera met gezichtsherkenning

Downloads

Advies en demo ontvangen?

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 085-0703058.

Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief met de nieuwste producten en exclusieve aanbiedingen