Contact

Yealink MVC300 GEN II

Geschikt voor kleine en middelgrote meetingruimtes

De Yealink MVC II-serie is een bundelvideo-oplossing voor Microsoft Teams Rooms (MTR) die alles bevat wat je nodig hebt om naadloos en intelligent te communiceren, verbinding te maken en samen te werken met interne en externe gebruikers, en omvat elk scenario van kleine tot extra grote ruimtes.

Met gebruiksvriendelijke apparaten, waaronder de UVC30 120 ° 4K-camera, CP900 HD full duplex speakerphone, MTouch II en MCore mini-pc, is de Yealink MVC300 II video-oplossing een speciaal MTR-systeem dat voldoet aan de eisen van focus en kleine vergaderingen kamers.

Vereenvoudiging van uw MTR-implementatie

Met het Yealink MVC300 II-roomsysteem is eenvoudige inzet van alle MTR-kamers mogelijk in zowel focusruimten als extra grote ruimtes. De MCore-oplossing voor kabelbeheer integreert datatransmissie- en voedingskabels in één CAT5e-kabel, waardoor de tv-ruimte en de vergadertafel worden verbonden, wat een eenvoudige oplossing biedt voor gecompliceerde bekabeling en de implementatietijd verkort. Verken nu het Yealink MVCII MTR-kamersysteem en ervaar het enorme gemak van het genieten van uw Teams-vergaderingen.

Inhoud delen op bedrade en draadloze manieren

Het enige dat nodig is, is de Yealink WPP20 aansluiten en één klik om inhoud draadloos te delen. U kunt uw laptop ook aansluiten via de USB-C- of HDMI-poort om eenvoudig inhoud te delen. In het Yealink MVC II-kamersysteem hebben alle deelnemers de flexibiliteit om te kiezen voor het delen van draadloze of bekabelde inhoud, en om vrijuit te praten over creatieve ideeën tijdens de effectieve Teams-vergaderingen.

Ultragroothoeklens die de kamer bedekt

Zelfs in kleine ruimtes geeft het MVC 300 II vergaderscherm perfect een breed gezichtsveld weer. Auto-framing en een 120 ° groothoeklens stellen de UVC30 in staat om alle deelnemers aan de vergadering in de meest geschikte weergave te herkennen en te kaderen. Dankzij de 4K-resolutie kunnen alle deelnemers genieten van een levendige Teams-vergaderervaring.

Hoor iedereen duidelijk

Door zowel microfoons als luidsprekertelefoons te combineren, is de compacte CP900 geschikt voor kleine vergaderruimten. Met beamforming met zes microfoons beschikt het over een spraakopname van 360 graden en hoeft het niet te worden verplaatst wanneer mensen in de kamer spreken. Met HD-spraak, Yealink Noise Proof-technologie en een premium full-duplex-ervaring kan elke deelnemer soepel en duidelijk worden gehoord.

Beheer uw apparaten op afstand

Deze oplossing ondersteunt het Yealink Device Management Platform / Cloud Service. U kunt op dit platform feilloos alle audio- en videoapparaten en randapparatuur van Yealink op afstand beheren, bewaken, configureren, bijwerken en diagnosticeren.

Downloads

Advies en demo ontvangen?

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 085-0703058.

    Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief met de nieuwste producten en exclusieve aanbiedingen