Contact

Yealink MVC500-Wireless GEN II

Speciaal voor TEAMS gecertificeerd

De Yealink MVC II-serie is een bundelvideo-oplossing voor Microsoft Teams Rooms (MTR) die alles bevat wat je nodig hebt om naadloos en intelligent te communiceren, verbinding te maken en samen te werken met interne en externe gebruikers, en omvat elk scenario van kleine tot extra grote ruimtes.

Yealink MVC500II is een speciaal MTR-kamersysteem voor kleine en middelgrote vergaderruimten, inclusief twee CPW90 draadloze microfoons, een UVC50 USB PTZ-camera, Mtouch II en en MCore mini-pc om te voldoen aan de vereisten van uw Teams-vergadering.

Vereenvoudiging van uw MTR-implementatie

Met het Yealink MVC II-kamersysteem is eenvoudige inzet van alle MTR-kamers mogelijk in zowel focusruimten als extra grote ruimtes. De MCore-oplossing voor kabelbeheer integreert datatransmissie- en voedingskabels in één CAT5e-kabel, waardoor de tv-ruimte en de vergadertafel worden verbonden, wat een eenvoudige oplossing biedt voor gecompliceerde bekabeling en de implementatietijd verkort. Verken nu het Yealink MVCII MTR-kamersysteem en ervaar het enorme gemak van het genieten van uw Teams-vergaderingen.

Inhoud delen op bedrade en draadloze manieren

Het enige dat nodig is, is gewoon de Yealink WPP20 aansluiten en één klik om inhoud draadloos te delen. U kunt uw laptop ook aansluiten via de USB-C- of HDMI-poort om eenvoudig inhoud te delen. In het Yealink MVC II-kamersysteem hebben alle deelnemers de flexibiliteit om te kiezen voor het delen van draadloze of bekabelde inhoud, en om vrijuit te praten over creatieve ideeën tijdens de effectieve Teams-vergaderingen.

Zie iedereen duidelijk

De UVC50 5x optische camera ondersteunt 1080P / 60-frame rate en levert een scherpe, vloeiende en stabiele HD-video-ervaring met een diep focusveld. Terwijl met de 91 ° gezichtsveldlens en auto-framing-functie, legt het MVC500II room system iedereen vast in een breed vergaderbeeld en stelt het hen in staat elkaar in verbluffende helderheid te zien.

Leg audio flexibel vast

De CPW90 ondersteunt een spraakopnamebereik van 360 graden tot een straal van 3 meter zonder kabelproblemen. Met DECT-technologie kan een communicatieafstand tot 50 meter worden gegarandeerd. In MVC500 II-vergaderruimten kunnen deelnemers comfortabel spreken door de CPW90 draadloze microfoon vrij rond de vergadertafel te bewegen.

Beheer uw apparaten op afstand

Deze oplossing ondersteunt het Yealink Device Management Platform / Cloud Service. U kunt op dit platform feilloos alle audio- en videoapparaten en randapparatuur van Yealink op afstand beheren, bewaken, configureren, bijwerken en diagnosticeren.

Advies en demo ontvangen?

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 085-0703058.

    Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief met de nieuwste producten en exclusieve aanbiedingen