Contact

Yealink MVC800 GEN II

Microsoft Teams Room System voor Medium en Large Rooms

De Yealink MVC II-serie is een bundelvideo-oplossing voor Microsoft Teams Rooms (MTR) die alles bevat wat je nodig hebt om naadloos en intelligent te communiceren, verbinding te maken en samen te werken met interne en externe gebruikers, en omvat elk scenario van kleine tot extra grote ruimtes.

Yealink MVC800II is een MTR-kamersysteem voor middelgrote en grote vergaderruimten, inclusief twee of drie VCM34-arraymicrofoons (er kunnen maximaal 4 eenheden worden aangesloten), een UVC80 USB PTZ-camera, Mtouch II en MCore mini-pc om te voldoen aan de vereisten van uw Teams-vergadering.

Vereenvoudiging van uw MTR-implementatie

In het Yealink MVC II-kamersysteem is eenvoudige inzet van alle MTR-kamers mogelijk in zowel focusruimten als extra grote ruimtes. De MCore-oplossing voor kabelbeheer integreert datatransmissie- en voedingskabels in één CAT5e-kabel, waardoor de tv-ruimte en de vergadertafel worden verbonden, wat een eenvoudige oplossing biedt voor gecompliceerde bekabeling en de implementatietijd verkort. Verken nu het Yealink MVCII MTR-kamersysteem en ervaar het enorme gemak van het genieten van uw Teams-vergaderingen.

Inhoud delen op bedrade en draadloze manieren

Het enige dat nodig is, is gewoon de Yealink WPP20 aansluiten en één klik om inhoud draadloos te delen. U kunt uw laptop ook aansluiten via de USB-C- of HDMI-poort om eenvoudig inhoud te delen. In het Yealink MVC II-kamersysteem hebben alle deelnemers de flexibiliteit om te kiezen voor het delen van draadloze of bekabelde inhoud, en om vrijuit te praten over creatieve ideeën tijdens de effectieve Teams-vergaderingen.

Leg iedereen vast in grote ruimtes

In grote vergaderruimten biedt de Yealink UVC80-camera met 12x optische zoom een prestatie van 1080p / 60fps en een lange scherptediepte, waardoor iedereen in een passend vergaderbeeld wordt gekaderd met de automatische framing-mogelijkheid. Bovendien maken de Yealink-invoegtoepassing voor camerabesturing en ondersteunde camera-presets mechanisch pannen, kantelen en zoomen mogelijk.

Neem stem op in elke hoek

De Yealink VCM34-arraymicrofoon ondersteunt een spraakopnamebereik van 20ft (6 meter) / 360 ° en werkt samen met de Yealink Soundbar om u een hoogwaardige audio-oplossing te garanderen. Bovendien zorgt de Yealink Noise Proof-technologie ervoor dat alle deelnemers kunnen genieten van kristalheldere stem, zelfs in een grote vergaderruimte met afleiding op de achtergrond en lawaai.

Beheer uw apparaten op afstand

Deze oplossing ondersteunt het Yealink Device Management Platform / Cloud Service. U kunt op dit platform feilloos alle audio- en videoapparaten en randapparatuur van Yealink op afstand beheren, bewaken, configureren, bijwerken en diagnosticeren.

Advies en demo ontvangen?

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 085-0703058.

    Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief met de nieuwste producten en exclusieve aanbiedingen