Contact

Broadcast Broadcast

Zend uw scherm uit naar iedereen in de kamer.
Broadcast wordt gebruikt door docenten, presentatoren en trainers. Eigenlijk iedereen die zijn ideeën wil delen. Het helpt de betrokkenheid en herinnering te verbeteren door inhoud toegankelijker te maken.

HOUD IEDEREEN OP ÉÉN LIJN

Broadcast geeft elk lid van uw publiek gelijke toegang tot uw inhoud, ongeacht waar ze zitten of hun visuele vermogen. Of het nu een presentatie, les of document is, met DisplayNote Broadcast kunt u de inhoud van uw apparaat delen met de apparaten van uw publiek. Start eenvoudig de Broadcast-sessie en laat uw publiek in realtime volgen.

BEGINNEN MET BROADCAST IS ZEER EENVOUDIG

Ga om te beginnen naar de Broadcast-store, maak uw account aan en u bent klaar om uw inhoud te delen. Gebruik Broadcast 30 minuten per dag helemaal gratis uit en upgrade als je meer tijd nodig hebt.

EEN BROADCAST STARTEN IS EENVOUDIG

Met Broadcast hoef je geen app te downloaden. Aan de slag gaan is eenvoudig: bezoek de Broadcast-webpagina, meld u aan en u bent klaar om uw inhoud te delen. U kunt uitzenden vanaf elk desktopapparaat.

EEN BROADCAST BEKIJKEN IS SIMPEL

Je publiek kan deelnemen en je Broadcast-sessie bekijken vanaf elk apparaat met behulp van hun browser. Ze gaan gewoon naar de Broadcast-webpagina, voeren een 6-cijferige ID in en ze zijn live bij jou.

Downloads

Functie Overzicht

Deelnemen vanaf elk apparaat

Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding.

Geen configuratie nodig

Klik gewoon op het pictogram en je uitzending is gestart.

Makkelijk om mee te doen

Voer gewoon een 6-cijferige ID in en druk op verbinden.

Advies en demo ontvangen?

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 085-0703058.

    Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief met de nieuwste producten en exclusieve aanbiedingen