Contact

Yealink UVC30-CP900-BYOD

Bring your own device oplossing voor kleine ruimtes

De Yealink UVC30-CP900-BYOD-vergaderkit is een oplossing voor kleine- en huddle rooms die een uitstekende video- en audio-ervaring garanderen tegen lage kosten. Deze vergaderkit optimaliseert de gebruikerservaring maximaal via één kabel en werkt niet alleen gemakkelijk met plug & play, maar biedt u ook de vrijheid om allerlei UC-vergaderingen te houden, inclusief Teams, Skype for Business, Zoom, enz. is in staat om een laptop op te laden via een Type-C kabel, waardoor het uithoudingsvermogen van je eigen laptop gegarandeerd is.

Eenvoudig aan te sluiten, een stap om een vergadering te starten

Om de UVC30-CP900-BYOD-vergaderkit te implementeren, hoeft u alleen de UVC30-camera en CP900-luidsprekertelefoon op de BYOD-box aan te sluiten. Met de eenvoudige plug & play-installatie kunt u de Type-C-kabel op uw laptop aansluiten zonder extra stuurprogramma’s te installeren en tijd besparen voor uw grote ideeën.

Ultragroothoeklens voor kleine ruimtes

De UVC30 is ontworpen voor kleine vergaderruimtes en is voorzien van automatische framing en een groothoeklens van 120 °, waarmee alle deelnemers aan de vergadering in beeld kunnen worden gebracht. Dankzij de 4K resolutie kunnen alle deelnemers genieten van een levensechte vergaderervaring.

Hoor iedereen duidelijk

De Yealink CP900 speakerphone is een audioapparaat dat een stabielere en meeslepende audio-ervaring levert. De full-duplex speakerphone is voorzien van HD-spraak en beamforming met zes microfoons, waardoor mensen aan beide kanten kunnen genieten van levensechte communicatie, ongeacht de positie waarop ze zitten. Yealink Noise Proof-technologie en echo-onderdrukkingstechnologie zorgen ervoor dat gesprekken natuurlijk klinken en tegelijkertijd achtergrondgeluid en nagalm verminderen.

 

Advies en demo ontvangen?

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 085-0703058.

    Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief met de nieuwste producten en exclusieve aanbiedingen