Contact

Over LMS Distribution

Welkom bij LMS Distribution

At your service!

Dat is waar LMS Distribution voor staat. We zijn een added value distributeur. Meer dan 15 jaren ervaring in het neerzetten van diverse merken in onze markt. Het succes zit hem in de samenwerking. We staan in dienst van onze partners. Of het nu gaat om pre-sales, sales of aftersales, wij staan klaar om te helpen.

Gesprek aanvragen >

Pre-sales

Wij verwachten niet dat onze partners zwaar moeten investeren in demo apparatuur. Dit faciliteren wij graag voor hen. Is er een opportunity waarbij een demo gegeven moet worden? Wij springen in de bus en wij komen de demo geven op iedere gewenste locatie. Ook een mogelijkheid is om de demo te geven in onze showroom in Zaltbommel.

Sales

Als added value distributeur helpen we graag in het sales traject. Het samen aanvliegen van aanbestedingen of tenders en het meehelpen schrijven van sales documenten is ons niet onbekend.
Indien nodig behoren Proof of concepts en try and buy’s tot de mogelijkheden. Maar natuurlijk ook het maken van offertes of het geven van productinformatie zien wij als onze dagelijkse werkzaamheden.

After-sales

Handjes te kort bij het installeren? Geen probleem, wij faciliteren dit graag. En mocht er onverhoopt een defect ontstaan, dan lossen we op locatie het probleem voor onze partner op.

whiteboard

Graag even kennismaken?

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 085-0703058.

    Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief met de nieuwste producten en exclusieve aanbiedingen