Contact

Yealink MVC840 – No Audio

De Yealink MVC840 (zonder audio) verzorgt HD-kwaliteit video voor Microsoft Teams conferenties in grote ruimtes. De MVC840 is speciaal ontworpen voor grotere ruimtes met ongeveer 20 personen. De zeer scherpe camera zorgt voor de optimale videobeleving. De set is geschikt voor als je al in het bezit bent van een audio-oplossing of als je een vrije keuze wilt hebben in het type audio-oplossing.

Dit zijn de belangrijkste voordelen van de MVC840 No Audio op een rij:

• Je sluit het Teams touch panel met 1 kabel aan op de Mini-PC. De installatie is dus erg makkelijk en levert ook nog eens een georganiseerde ruimte op.
• Iedereen die bekend is met Microsoft Teams kan het systeem eenvoudig gebruiken, omdat je via het touch panel in de bekende Microsoft Teams omgeving terechtkomt. Zo is het starten van een vergadering een fluitje van een cent.
• De camera focust automatisch op personen die in de ruimte zitten, dankzij de Auto Framing-functie. Je kunt hem ook handmatig bijstellen met de afstandsbediening of Yealink software, en tot wel 12x inzoomen. Zo is altijd de juiste persoon glashelder in beeld.
• Je kunt het systeem eenvoudig van een afstand beheren met het Yealink Device Management Platform.

Downloads

Advies en demo ontvangen?

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 085-0703058.

    Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief met de nieuwste producten en exclusieve aanbiedingen