Contact

Yealink MVC400

Microsoft Teams Room System voor Huddle en Small Rooms

Aan de slag met Yealink UVC40, de alles-in-één USB-videobar biedt video- en spraakervaring met geïntegreerde AI-aangedreven camera, microfoonarrays en luidspreker. Met de MTouch II en MCore mini-pc biedt de Yealink MVC400 video-oplossing een speciaal Microsoft Teams Room-systeem dat voldoet aan de eisen van focus en kleine vergaderruimten.

Houd iedereen betrokken bij slimme videovergaderingen

De Yealink UVC40 is uitgerust met AI-technologie, waaronder Auto Framing en Speaker Tracking. Met de groothoeklens van 133 ° en Auto Framing kan de UVC40 het aantal en de positie van de aanwezigen herkennen en iedereen soepel in de meest geschikte weergave kaderen, zelfs in kleine ruimtes. De Speaker Tracking-technologie met 20 MP camera zorgt voor een levendige face-to-face ontmoeting in een high-definition ervaring. Bovendien kan de UVC40-camera de elektrische lensdop automatisch in- en uitschakelen met behulp van de detectiefunctie, waardoor de privacy van uw MVC400-vergaderruimten wordt gewaarborgd.

Geluid naadloos met Anti-noise- en Full-Duplexervaring

Met Yealink Noise Proof-technologie en dereverberatie, stelt de UVC40 met ingebouwde 8 MEMS-microfoonarrays en luidspreker gebruikers in staat om naadloos te genieten van full-duplex spraakervaring zonder onderbreking en vrij te praten op een comfortabele manier.

Snelle installatie voor uw MVC400-systeem

In de Yealink MVC II-serie integreert de MCore-kabelbeheeroplossing datatransmissie- en voedingskabels in één CAT5e-kabel, biedt een eenvoudige oplossing voor gecompliceerde bekabeling en verkort de implementatietijd. Voor het MVC400 room system kan een eenvoudige implementatie worden gerealiseerd door gewoon de MTouch II en de UVC40 aan te sluiten op de MCore mini-pc.

Advies en demo ontvangen?

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 085-0703058.

    Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief met de nieuwste producten en exclusieve aanbiedingen