Contact

Yealink VC210 Microsoft Teams

De nieuwste Yealink VC210 maakt vergaderen simpel

Met ingebouwde Microsoft Teams werkt de sterk geïntegreerde VC210 samen met de Yealink speakerphone CP900 om een native Teams-vergaderervaring te bieden door middel van plug-and-play-eenvoud, eersteklas audio- en video-ervaring.

Kleine ruimtes, eenvoudige installatie

Alles-in-één ontwerp, de VC210 is sterk geïntegreerd met 7 belangrijke functies voor een samenwerkingsbalk. Het compacte, lichtgewicht ontwerp neemt minder ruimte in beslag en minimaliseert wirwar van kabels door meerdere montageopties en een plug-and-play-mogelijkheid.

  • Android OS
  • 4K Camera
  • 6 ingebouwde beamforming microfoon arrays
  • WiFi
  • Bluetooth
  • Geïntegreerde computer
  • Bevestigings beugel

Teams Meeting is zo simpel

De VC210 is flexibel inzetbaar in krappe ruimtes en dankzij het lichtgewicht ontwerp kan hij aan de muur, op een scherm of op elk plat oppervlak worden gemonteerd. Beheer de vergadering door een monitor of een LCD-touchscreen aan te sluiten en de Yealink-afstandsbediening te gebruiken. Sluit de kabels aan en u bent klaar voor een vergadering met de intuïtieve Teams-interface die u al kent en waar u van houdt.

Leg alle details vast

De Ultra HD 4K-camera biedt automatische framing met een diagonaal gezichtsveld van 120 graden om ervoor te zorgen dat elke deelnemer duidelijk te zien is tijdens de vergadering, zelfs de deelnemers die achter de camera zitten. De levendige vergaderervaring verbetert de samenwerking bij vergaderingen in kleine ruimtes aanzienlijk.

Hoor en spreek met gemak

De Yealink CP900-luidsprekertelefoon is een speciaal spraakapparaat dat een stabielere en meeslepende audio-ervaring levert. De full-duplex speakerphone is voorzien van HD-spraak en bundelvorming met zes microfoons, waardoor mensen aan beide kanten kunnen genieten van levensechte communicatie, ongeacht de zitpositie. Yealink Noise Proof-technologie en echo-onderdrukkingstechnologie zorgen ervoor dat gesprekken natuurlijk klinken en tegelijkertijd achtergrondgeluid en nagalm verminderen.

Advies en demo ontvangen?

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 085-0703058.

    Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief met de nieuwste producten en exclusieve aanbiedingen