Contact

i3-Technologies I3CAMERA PRO 4K

Professionele 4K-vergadercamera

De i3CAMERA Pro heeft een Wide Dynamic Range-objectief, waardoor het optimaal is voor kleinere vergaderruimtes of hybride klaslokalen, om zo iedereen in beeld te krijgen. Met de professionele 4K-camera, gezichtsherkenning en omnidirectionele microfoon zijn vergaderingen en lessen een fluitje van een cent.

4K Ultra High Definition Camera

De camera ondersteunt 4K Ultra High Definition-video-uitvoer, met een maximum van 30 beelden per seconde, waardoor u een kristalheldere beeldkwaliteit krijgt en u geen enkel detail mist.

Wide dynamic range

De camera beschikt over een Wide Dynamic Range (WDR), waardoor hij geschikt is voor verschillende lichtomgevingen. Zelfs in slechte lichtomstandigheden zal de camera in staat zijn om “de echte u” vast te leggen.

Eenvoudige installatie

De plug & play-connectiviteit maakt een eindeloze compatibiliteit mogelijk met Microsoft Skype, Skype for Business, Teams, Zoom, Google Hangouts, Cisco Webex, BlueJeans, GoToMeeting, GoToWebinar en andere videoconferentie- en opnametoepassingen die USB-camera’s ondersteunen.

Hoge capaciteit bij weinig licht

De toepassing van 2D- en 3D-ruisonderdrukkingsalgoritmen zorgt voor een schone en heldere beeldkwaliteit, zelfs bij ultra-lage lichtomstandigheden, en de beeld SNR is 55dB.

Gezichtsherkenning

Door de gezichtsherkenning te activeren, zal de camera zich richten op de gezichten in de kamer, om afleiding van andere elementen te voorkomen.

Omnidirectionele microfoon

Met de ingebouwde microfoonset pikt de camera het geluid duidelijk op vanaf een afstand tot 12 meter. Een uniek onderdrukkingsalgoritme maakt uw stem helder en duidelijk.

Aansluiting met één kabel

Plug & play USB-connectiviteit. De i3CAMERA Pro kan eenvoudig worden aangesloten op uw interactieve display met een USB-C-aansluiting die op het scherm kan worden aangesloten.

Downloads

Advies en demo ontvangen?

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 085-0703058.

    Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief met de nieuwste producten en exclusieve aanbiedingen