Contact

i3-Technologies Campfire

Collaborative meeting software

i3CAMPFIRE is een online platform waarmee teams samen op documenten kunnen werken en gemakkelijk online kunnen samenwerken.

Altijd, overal en op om het even welk apparaat

i3Campfire is een vergaderingsplatform in de cloud dat u altijd, overal en op om het even welk apparaat kunt gebruiken. U kunt direct en probleemloos een verbinding leggen tussen de display en om het even welk mobiel apparaat vanaf om het even welke locatie, ongeacht of dat in dezelfde meetingruimte is of ergens anders ter wereld.

Gebruik sjablonen om tijd te besparen

I3Campfire elimineert de noodzaak voor afzonderlijke componenten, aangezien er al sjablonen voor het tekenen van tabellen en grafieken en veelgebruikte symbolen opgenomen zijn in de bibliotheek. Dit betekent dat u geen creatief tekentalent nodig hebt, waardoor u aanzienlijk veel tijd kunt besparen.

Integreer uw digitale werkruimte

Als u liever uw presentaties opslaat in uw eigen bestaande bibliotheek, sluit i3Campfire dan aan op uw digitale werkruimte, zoals Dropbox of Onedrive. Het is ook mogelijk om de software te verbinden met uw eigen hardwareapparaten.

Functie Overzicht

Persoonlijke opslag

Met i3MEETINGHUB hebt u gemakkelijk toegang tot uw persoonlijke bibliotheek waar u al uw presentaties kunt opslaan.

Cloudopslagintegratie

Bespaar tijd en maak opnieuw gebruik van uw contentopslagplaats (Dropbox, OneDrive, Google Drive) met i3MEETINGHUB in één keer.

Altijd, overal en op om het even welk apparaat

i3MEETINGHUB is een platform in de cloud dat altijd, overal en op om het even welk apparaat toegankelijk is.

Sjablonenbibliotheek

Geniet van gratis toegang tot sjablonen voor het tekenen van tabellen en grafieken en tot veelgebruikte symbolen in de bibliotheek.

Geen training vereist

Het vergaderingsplatform heeft een eenvoudige interface die geen training vereist. Het knoppen in beperkt aantal zijn allemaal gemakkelijk te vinden en te begrijpen.

Werkt met om het even welke browser

Dankzij de collaboratiemodule in i3MEETINGHUB is er 1:1-interactie mogelijk via om het even welk apparaat, zonder dat u iets hoeft te installeren.

Plakbriefjes

Geef uw brainstormsessies een boost met plakbriefjes. Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren.

Advies en demo ontvangen?

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 085-0703058.

    Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief met de nieuwste producten en exclusieve aanbiedingen