Contact

DisplayNote Launcher

Launcher biedt een eenvoudige interface voor de weergave van de vergaderruimte waarmee u eenvoudig toegang hebt tot uw videogesprekken, inhoud en apps, ongeacht het videoconferentie platform in de ruimte.

GEEN VENDOR-LOCK-IN

89% van de bedrijven gebruikt meer dan één vergaderplatform. Launcher integreert met MS Exchange en Google om uw agenda eenvoudig te koppelen aan de weergave van de vergaderruimte en ondersteunt oproepen op alle belangrijke videoplatforms.

ONE-TOUCH VIDEO CALLS

Launcher agendeert je geplande evenementen op en stelt je in staat om met één simpele tik te bellen.

LAAT GEEN SPOREN ACHTER

Launcher houdt wat u doet op het scherm van de vergaderruimte privé en veilig. Alle instellingen zijn beveiligd met een pincode en met ‘Automatic Cleanup’ wist u met één tik uw voetafdruk, sluit u apps, verwijdert u aanmeldingsgegevens en wist u eventuele browsegeschiedenis.

BRING YOUR OWN MEETING

Om een vergadering te starten, hebt u alleen uw telefoon nodig. Maak verbinding met het display en start uw oproep net zoals u thuis doet. U hoeft het scherm niet aan te raken of uw stoel te verlaten.

LAUNCHER WERKT MET DE TOOLS DIE JE AL GEBRUIKT

We maken het gebruikers van vergaderruimten gemakkelijk om de apps te vinden en te starten die ze nodig hebben. Met Launcher kunt u de weergave van de vergaderruimte aanpassen met de apps en URL’s die u elke dag gebruikt. Krijg snel en gemakkelijk toegang tot al uw favoriete tools.

BEHEER UW VERGADERING VANUIT UW LUIE STOEL

Launcher werkt samen met uw roomconsole die is aangesloten op het scherm van uw vergaderruimte, zodat u uw Microsoft Teams- en Zoom-gesprekken kunt beheren zonder uw stoel te verlaten. Maak een einde aan ongewenste afleiding.

DEZELFDE GEWELDIGE ERVARING IN ELKE RUIMTE

Heeft u meerdere vergaderruimtes? Standaardiseer het startscherm van Launcher voor uw hele bedrijf. Laad uw favoriete apps en links vooraf op het display, zodat u in elke ruimte gemakkelijk een vergadering kunt opzetten. Haal meer uit uw vergaderruimtes.

MELD U VANAF UW APPARAAT AAN BIJ MICROSOFT 365-APPS

Gebruik de mobiele Launcher-app om draadloos in en uit te loggen op uw Microsoft-account op het scherm van de vergaderruimte. Krijg binnen enkele seconden toegang tot uw oproepen en OneDrive.

Downloads

Functie Overzicht

Ruimte reset

Wis alle gegevens in de cache en browsegeschiedenis, sluit applicaties en reset de ruimte voor de volgende vergadering.

One-touch join

Stel de Launcher kalender in met de meest populaire videoconferentie tools voor een one-touch-ervaring.

Mobiele app

Meld u draadloos aan met Microsoft op het roomdisplay, voor directe toegang tot vergaderingen vanuit uw luie stoel.

PIN-beveiligde instellingen

Bescherm uw Launcher-instellingen achter een pincode, zodat uw vergaderruimteconfiguraties consistent blijven.

Exchange integratie

Verbind Launcher met MS Exchange om de vergaderagenda te bekijken, zodat u binnen enkele seconden kunt deelnemen aan geplande vergaderingen of deze kunt starten.

Instellingen exporteren & importoren

Configureer Launcher en pas dezelfde instelling toe op andere vergaderruimtedisplays voor een snel implementatieproces.

Advies en demo ontvangen?

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 085-0703058.

    Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief met de nieuwste producten en exclusieve aanbiedingen