Contact

Nureva audio DUAL HDL300

16384 virtuele microfoons in één oplossing

Met 16.384 virtuele microfoons en precisieluidsprekers biedt de Dual HDL300 echte dekking van de volledige ruimte en voorziet hij in al uw audiobehoeften voor grote vergaderruimten, flexruimtes, klaslokalen en meer tot 9,1 x 15,2 m.

NUREVA DUAL HDL300 SYSTEEM

Nureva Dual HDL300 is ideaal voor grotere meetingrooms tot 135 m². Het Nureva Dual HDL300 Systeem is voorzien van Microphone Mist ™ -technologie. Door deze technologie wordt de ruimte gevuld met 16.384 virtuele microfoons. Het systeem heeft een verwerkingscapaciteit van 25.000+ MIPS. Het systeem blijft zich continue kalibreren en past onder andere echo-onderdrukking toe voor een buitengewone weergave.

Active Zone Control

Gebruik een eenvoudige interface om de pickup zone voor te definiëren, zodat u meer focussed op de presentator en minder op het publiek.

Intelligent sound targeting

IST identificeert preventief ongewenste geluiden, zoals van een airconditioner, en stopt gewoon met het oppikken ervan. Het is best verbazingwekkend. En helemaal uniek.

Functie Overzicht

Automatisch kalibratie

Voor kalibratie van de HDL systemen is geen engineer nodig, het systeem voert ongemerkt continu automatische kalibratie uit.microfoons voor een volledige pickup.

Position-based gain control

Optimaliseert elk geluidssignaal afzonderlijk. Hoor de geluiden die u wilt zonder storend omgevingsgeluid.

Eenvoudige installatie

De audioconferentie systemen kunnen binnen 60 minuten worden geïnstalleerd en werken met het UC&C platform van jouw voorkeur. Het is niet nodig om drivers te installeren.

Advies en demo ontvangen?

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 085-0703058.

    Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief met de nieuwste producten en exclusieve aanbiedingen