Contact

Yealink UVC30 ROOM

Smart Framing 4K USB Camera voor Meeting Rooms

De Yealink UVC30 Room is een premium USB-camera die is ontworpen voor kleine vergaderruimtes. Het biedt een scherp beeld en nauwkeurige kleurweergave en levendige face-to-face videovergadering ervaring in ultra HD 4K-resolutie met hoge framesnelheden. De 120-graden FOV zorgt ervoor dat iedereen die rond de tafel zit goed zichtbaar is tijdens een vergadering die perfect past bij een kleine en huddle vergaderruimte. Op basis van gezichtsherkenning ondersteunt het de functie voor auto framing om een veel intelligentere vergaderervaring te realiseren. Met een flexibele clip ondersteunt UVC30 Room meerdere montageopties.

Uitstekende beeldkwaliteit

De UVC30 Room levert een eersteklas beeldkwaliteit met natuurlijke kleurreproductie, vloeiende video en detail, en streeft ernaar de vergaderervaring voor gebruikers te optimaliseren. UVC30 Room ondersteunt ook meerdere resoluties, waaronder 4K / 30FPS, 1080P / 60FPS, 720P / 60FPS, aangepast aan verschillende weergaven en toepassingen.

Vlotte en correcte auto-framing, API voor data-analyse

Op basis van gezichtsherkenning is de UVC30 Room in staat om automatisch in te kaderen om mensen in de ruimte soepel en correct in te kaderen, waardoor gebruikers een intelligentere vergaderervaring krijgen. Met een ontwikkelde API zijn statistische gegevens van mensen in de vergaderruimte toegankelijk voor verdere analyse.

Ultra uitgestrekt gezichtsveld

Met een gezichtsveld van 120 ° kan iedereen die in de kamer zit worden gezien zonder enige aanpassing van de positie, perfect geschikt voor focus en kleine vergaderruimte.

Gemakkelijkere en soepele PTZ-bediening

Gecertificeerd door Microsoft & Zoom, kan UVC30 Room een ​​eenvoudigere en soepele PTZ-bediening op de touchconsole (optioneel) bereiken via Yealink RoomConnect en Zoom Rooms Camera Control. Het werkt perfect met alle Microsoft Teams Rooms-systemen en Zoom Rooms-systemen als een USB-camera.

Meerdere montage-opties

Met een intrekbare clip kunt u de UVC30 monteren waar deze het beste werkt, of het nu op de monitor, onder de monitor of aan de muur is.

Advies en demo ontvangen?

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 085-0703058.

    Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief met de nieuwste producten en exclusieve aanbiedingen