Contact

Nureva audio HDL200

Engineered for small spaces

Het HDL200 systeem is vervaardigd en specifiek ontworpen voor een effectieve samenwerking in vergaderruimtes tot 25m².

Live demonstratie

Geavanceerde audio conferentiesysteem

Het HDL200 systeem is vervaardigd en specifiek ontworpen voor een effectieve samenwerking in vergaderruimtes tot 25m². Het geeft dezelfde audio-opname als de HDL300 voor grotere ruimtes. Met de geavanceerde Microphone Mist ™ technologie biedt het geluid door heel de ruimte, ongeacht waar je zit of staat.

Compleet in zijn eenvoud

De HDL200 heeft 10 naar voren gerichte microfoons om maximale installatieflexibiliteit te bieden. Het kan boven of onder een display, aan de muur of op een mobiele standaard worden gemonteerd. De HDL200 heeft een magnetische camerabevestiging, beeldbescherming en een kleurendisplay met een perfecte grootte voor kleine ruimtes om deelnemers tijden de meeting van informatie te zien.

Makkelijk te gebruiken met samenwerkings platformen

De Nureva HDL200 kan eenvoudig worden geïntegreerd met diverse toonaangevende UC&C, collaboration en conferencing platformen.

 

Downloads

Functie Overzicht

Eenvoudige installatie

De audioconferentie systemen kunnen binnen 60 minuten worden geïnstalleerd en werken met het UC&C platform van jouw voorkeur. Het is niet nodig om drivers te installeren.

Automatisch kalibratie

Voor kalibratie van de HDL systemen is geen engineer nodig, het systeem voert ongemerkt continu automatische kalibratie uit.

Doorgaande ontwikkeling

Nureva Console installeert de gratis updates op jouw HDL systeem, hierdoor wordt het systeem altijd verder verbeterd.

Advies en demo ontvangen?

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 085-0703058.

    Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief met de nieuwste producten en exclusieve aanbiedingen