Contact

i3-Technologies i3CAIR

i3CAIR - LUCHTKWALITEITSSENSOR

Hoe het monitoren van de binnenluchtkwaliteit relevanter wordt

Met de verspreiding van COVID-19 en andere virussen in de lucht, is het bewaken van de luchtkwaliteit binnenshuis cruciaal voor de gezondheid en veiligheid in klaslokalen en werkomgevingen.

i3CAIR is een eenvoudige oplossing die ervoor zorgt dat u veilig naar de werkplek of het klaslokaal kunt terugkeren door bewaking, waarschuwing en rapportage over de luchtkwaliteit binnenshuis, en de oplossing integreert volledig met elk i3TOUCH interactief display.

Hoe beïnvloedt de luchtkwaliteit binnenshuis mijn omgeving?

Temperatuur: Beïnvloedt het percentage virusinfecties en heeft invloed op de prestaties in de klas of op de werkplek.

Vochtigheid: Virale deeltjes zijn het meest inactief als de luchtvochtigheid laag is.

Koolstofdioxide: CO2 is een uitstekende indicator voor de luchtkwaliteit binnenshuis en voor een goede ventilatie van een werkruimte of klaslokaal.

Deeltjesverontreiniding: Hogere niveaus van deeltjesverontreiniging kunnen leiden tot hogere niveaus van infecties, niet alleen COVID-19, maar ook andere virale ziekten.

Een binnenluchtkwaliteitssensor voor individuele kantoorruimtes, vergaderruimtes of klaslokalen

De basisconfiguratie biedt u de tools die je nodig hebt om de luchtkwaliteit op te volgen in een individuele kantoorruimte, vergaderruimte of klas. De i3CAIR Gezondheidsindex stelt u in staat om volledig zicht te hebben op de temperatuurvochtigheid, CO2-niveaus en fijne stofdeeltjes, en waarschuwt u wanneer u actie moet ondernemen om de omgevingsomstandigheden te verbeteren.

Functie Overzicht

Plug and play

Zo simpel is het. De i3TOUCH zal automatisch herkennen wanneer een i3CAIR is aangesloten.

Real time data

Bekijk de omstandigheden van uw binnenluchtkwaliteit in realtime en een 7-daagse geschiedenis rechtstreeks vanaf uw i3TOUCH-scherm.

Luchtkwaliteitssensor

De i3CAIR-luchtkwaliteitssensor kan de luchtkwaliteit van uw werkruimte of klaslokaal bewaken en waarschuwingen activeren wanneer kamers moeten worden geventileerd.

Gezondheidsindex

De binnenluchtkwaliteitsindex, samen met individuele sensorgegevens zoals temperatuur, vochtigheid, deeltjesmaterie en koolstofdioxidegehalte, kunnen eenvoudig worden geraadpleegd op het i3TOUCH-display.

Verbinding met één kabel

De i3CAIR-oplossing maakt eenvoudig verbinding met uw i3TOUCH-apparaat met een USB-C-verbinding die op het scherm kan worden aangesloten.

Advies en demo ontvangen?

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 085-0703058.

    Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief met de nieuwste producten en exclusieve aanbiedingen