Contact

Yealink A30: Alles-in-één videoconferentiesysteem voor de middelgrote vergaderruimte Meetingbar A30

Yealink MeetingBar A30 is een alles-in-één video-conferentie-systeem voor middelgrote vergaderruimten.
Uitgerust met een 8 MP camera en een 120 ° supergroothoeklens, biedt de A30 een uitzonderlijke videokwaliteit. In combinatie met de elektrische privacy-sluiter, de AI-technologie, waaronder automatische framing en het volgen van luidsprekers, stelt de A30 gebruikers in staat om slimmere en veiligere videoconferenties te ervaren. De A30 is zowel in een Microsoft Teams Room als in een Zoom-Room verkrijgbaar.

Nauwkeurige geluidslocalisatie, full duplex-ervaring
8 MEMS-microfoonarrays maken de A30 beter bestand tegen ruis en galm. Het nieuwe en verbeterde beamforming-algoritme, samen met de verwerkingstechnologie voor akoestische echo-onderdrukking en dereverberatie, maakt het mogelijk om hoogwaardige full-duplex gesprekken te voeren en een nauwkeurigere stem te horen, zonder nagalm en echo.
Alles-in-één ontwerp voor een snelle start
Met een computer, 2 camera’s, 8 microfoons, 2 luidsprekers, Bluetooth, Wi-Fi, neemt de A30 minder ruimte in en minimaliseert het een wirwar aan kabels. Voor eenvoudige implementatie is het klaar voor videoconferenties door simpelweg de voedingsadapter en HDMI-kabel aan te sluiten. Bovendien zorgt het Yealink Device Management voor eenvoudig beheer.

Optioneel CTP18 Touchscreen: een gezamenlijke vergaderervaring binnen handbereik
De CTP18 is een touchscreen dat is ontworpen voor kleine tot middelgrote kamers. Dankzij het 8-inch touchscreen en het gebruikersgerichte interactieve ontwerp kan de gebruiker snel en moeiteloos een vergadering bijwonen of beheren. Het vermindert de moeilijkheid van het gebruik van het videoconferentiesysteem aanzienlijk en zorgt voor een betere vergaderervaring. Wanneer de CTP18 werkt met de WPP20 Wireless Presentation Pod, kunt u de gedeelde inhoud rechtstreeks op de CTP18 annoteren of beheren, waardoor de communicatie wordt verbeterd.

Downloads

Advies en demo ontvangen?

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 085-0703058.

    Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief met de nieuwste producten en exclusieve aanbiedingen