Contact

i3-Technologies i3SiXTY Pro

High-end versatility

Werk samen op een gebruiksvriendelijk interactief scherm en brainstorm lokaal of op afstand, allemaal binnen uw favoriete Windows-omgeving. Werk samen met andere teamleden op andere i3SIXTY’s, in real-time met Microsoft Whiteboard, Microsoft 365-apps of andere cloud-toepassingen.

 

De i3SIXTY Pro is een high-end oplossing met 90 graden schermrotatie op een mobiele standaard, 4K camera en schermresolutie, whiteboarding, draadloos presenteren, geïntegreerde OPS en ondersteuning voor videovergaderen.

 

Het organiseren van een videoconferentie wordt een fluitje van een cent met de 4K-camera met groothoeklens die gemakkelijk de hele vergaderruimte kan opnemen en kristalhelder geluid en beeldkwaliteit levert. Voer probleemloos uw favoriete videoconferentie-apps uit, zoals Teams, Zoom, Webex, Google Meet en meer.

 

Maak van elke ruimte een plek om samen te werken met uw i3SIXTY Pro.

Downloads

Functie Overzicht

4K Camera

De 4K-camera levert een kristalheldere beeldkwaliteit.

4K Resolutie

Laat uw presentaties opvallen met uiterst gedetailleerde beelden en nauwkeurige kleuren in 4K.

Draadloos presenteren

Presenteer draadloos vanaf elk apparaat, of het nu Windows, Android, Mac of een iOS-apparaat is. Bedien de gedeelde content op de i3SIXTY Pro met draadloze touchback.

USB Hub - Breid de mogelijkheden van uw laptop uit met één kabel

Gebruik de luidsprekers en camera van het interactieve scherm door uw laptop op het scherm aan te sluiten met een USB-C-kabel. Slechts één kabel voor audio, video, stroom en touch. Geniet van toegang tot alle tools die op het display zijn aangesloten, zoals de webcam of microfoon, rechtstreeks vanaf uw laptop.

Whiteboard

Creëer, leg vast en deel uw ideeën of notities op een whiteboard. Deel uw notities onmiddellijk via e-mail, USB of QR-code.

Advies en demo ontvangen?

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 085-0703058.

    Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief met de nieuwste producten en exclusieve aanbiedingen