Contact

DisplayNote Montage

Software voor schermdelen die uw onderwijs versterkt.
Of het nu gaat om een presentatie, document of webpagina – Montage maakt het gemakkelijk voor docenten en studenten om hun scherm draadloos te delen vanaf elk apparaat naar het hoofdscherm van het klaslokaal.

BEWEGINGSVRIJHEID: DEEL UW SCHERM VANAF ELKE PLEK IN DE KAMER

Met Montage kunnen jij en je leerlingen vanaf elke plek in de kamer draadloos casten wat er op je apparaat staat naar het hoofdscherm. Geen kabels. Geen beperkingen. Ontdek ongebonden lesgeven.

DELEN VANUIT UW BROWSER

Maak verbinding via uw browser voor probleemloos delen van uw scherm. Montage maakt gebruik van internet om verbinding te maken, u hoeft alleen maar te beginnen met delen. Eenvoudig. Ervaar probleemloos scherm delen

(SCHERM DELEN) X (4)

Ga samenwerken. Met de rasterweergave kun je tot 4 streams bekijken om snel het werk van meerdere leerlingen tegelijk te vergelijken. Maak lessen interactiever.

JE HEBT ALTIJD DE CONTROLE

Voorkom ongewenste streaming of verstoring in de klas met een veilige sessie-ID en tools zoals de moderatormodus. Houd de controle over de inhoud van de klas

MOBIEL MIRRORING OP ELK NETWERK

Soms is het niet mogelijk om alle apparaten op hetzelfde netwerk te hebben. Met de speciale apps voor iOS en Android kunnen u en uw leerlingen uw mobiele apparaat spiegelen naar het hoofdscherm, ongeacht op welk netwerk u zich bevindt. Houd iedereen betrokken.

PRESENTEREN EN ANNOTEREN TEGELIJK

Met ingebouwde tekengereedschap verbetert Montage uw inhoud doordat u alles op het hoofdscherm kunt markeren, onderstrepen en de aandacht erop vestigen. Voeg context toe aan uw inhoud.

ONDERSTEUNING VOOR ALLE DEVICES EN STREAMINGPROTOCOLLEN

Montage ondersteunt elk belangrijk apparaattype: inclusief Windows, Mac, Web, iOS en Android, met ondersteuning voor AirPlay en Google Cast, en apps voor eenmalige gast- en netwerkbrede implementatie. Ontdek scherm delen waar iedereen welkom is.

GOODBYE HARDWARE!

Montage is een 100% software-only oplossing die in uw hele netwerk kan worden geïmplementeerd, aan uw touchscreen kan worden toegevoegd of op elke pc in de ruimte kan worden geïnstalleerd. Dat betekent dat je geen dure hardware hoeft aan te schaffen. Geen dongels. Geen kabels om op te zetten. Geen karton om te recyclen. Eenvoudig. Klaar voor minder poespas en meer samenwerking?

Functie Overzicht

Presentatie mode

Met één klik kan iedereen zijn scherm delen

Webbased connectiviteit

Docenten en leerlingen kunnen draadloos presenteren vanaf elk netwerk.

Moderator Mode

Bepaal wie hun scherm mag delen.

Collaboration tools

Whiteboard, annotatie, bestanden delen en rasterweergave.

Ondersteunt elk apparaat

Door speciale apps, native casting en browsergebaseerd kan iedereen delen.

Eenvoudig te installeren en te implementeren

Op Windows gebaseerde software met MSI's maakt het eenvoudiger om te implementeren.

Advies en demo ontvangen?

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 085-0703058.

    Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief met de nieuwste producten en exclusieve aanbiedingen