Contact

Nureva audio CV30 camera

De camera die ieders aandacht vasthoud

De CV30 high-definition ePTZ-camera bevat alles wat u nodig hebt voor een eenvoudige installatie en gebruik, waaronder een muurbevestigingsbeugel, gevoede USB-hub en afstandsbediening. 

 

Live demonstratie

De CV30 high-definition camera bevat alles wat u nodig heeft voor een eenvoudige installatie en gebruik, waaronder een muurbevestigingsbeugel, gevoede USB-hub en afstandsbediening.

 

Video die ieders aandacht vasthoud

Zorg ervoor dat iedereen op afstand bij de les blijft met de ePTZ-camera met hoge definitie van de Nureva XT, speciaal ontwikkeld voor het klaslokaal.

 

Camera voorinstellingen

Met de afstandsbediening kunnen instructeurs gemakkelijk kiezen tussen drie cameraweergaven. Ze kunnen ook handmatig kantelen en zoomen tot 8X.

 

84-graden FOV en 4K-sensor

De CV30 camera bestrijkt de gehele voorzijde van het klaslokaal, zodat leerlingen op afstand zowel de instructeur als het whiteboard duidelijk kunnen zien.

 

Auto-tracking modus

Wanneer deze modus is ingeschakeld, volgt de camera op natuurlijke wijze de instructeur of iemand anders die vooraan in het klaslokaal presenteert.

 

Wandmontage

In tegenstelling tot typische alles-in-één-oplossingen is de camera van Nureva XT gemaakt voor het klaslokaal, waardoor u de flexibiliteit heeft om de camera precies daar te installeren waar hij nodig is. Door de camera aan de zijwand van het klaslokaal te monteren, kunt u de rommel beperken en kabels en apparatuur uit de buurt van de leerlingen houden.

 

U krijgt ook alles wat u nodig hebt om de installatie en het gebruik te vergemakkelijken, waaronder

  • Een 10 m lange USB-kabel, zodat u de camera precies daar kunt monteren waar hij het beste werkt, zonder dat u andere kabels hoeft te kopen
  • Een USB-hub die alle USB-apparaten met elkaar verbindt. Docenten kunnen de hele oplossing gebruiken door slechts één kabel op hun laptop aan te sluiten.
  • Een afstandsbediening die zowel het audiosysteem in de ruimte als de camera bedient

Downloads

Functie Overzicht

Eenvoudige installatie

De audioconferentie systemen kunnen binnen 60 minuten worden geïnstalleerd en werken met het UC&C platform van jouw voorkeur. Het is niet nodig om drivers te installeren.

Automatisch kalibratie

Voor kalibratie van de HDL systemen is geen engineer nodig, het systeem voert ongemerkt continu automatische kalibratie uit.

Doorgaande ontwikkeling

Via Nureva Console installeert u gratis updates op jouw HDL systeem, hierdoor wordt het systeem altijd verder verbeterd.

Advies en demo ontvangen?

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 085-0703058.

    Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief met de nieuwste producten en exclusieve aanbiedingen