Contact

Nureva audio HDL300

Duizend virtuele microfoons in één oplossing

Overal goed verstaanbaar

De HDL300 is geschikt voor ruimtes tot 55 m². De 8.192 virtuele microfoons zorgen ervoor dat iedereen in de ruimte goed verstaanbaar is. Of je nu rond een tafel zit, een staande meeting houdt of dynamisch aan het samenwerken bent op interactieve displays.

Nureva Dual HDL300 systeem

Nureva Dual HDL300 is ideaal voor grotere meetingrooms tot 135 m². Het Dual systeem bestaat uit twee soundbars waardoor je over 16.384 virtuele microfoons beschikt in de ruimte. Het audioconferentiesysteem is eenvoudig te installeren en past zich automatisch aan wanneer je iets in de ruimte verplaatst. Dit dankzij de automatische kalibratie.

Makkelijk te gebruiken met samenwerkings platformen

De Nureva HDL200 en HDL300 kunnen eenvoudig worden geïntegreerd met diverse toonaangevende UC&C, collaboration en conferencing platformen.

Downloads

Functie Overzicht

Eenvoudige installatie

De audioconferentie systemen kunnen binnen 30 minuten worden geïnstalleerd en werken met het UC&C platform van jouw voorkeur. Het is niet nodig om drivers te installeren.

Automatisch kalibratie

Voor kalibratie van de HDL systemen is geen engineer nodig, het systeem voert ongemerkt continu automatische kalibratie uit.

Doorgaande ontwikkeling

De Nureva Room Manager installeert de gratis updates op jouw HDL systeem, hierdoor wordt het systeem altijd verder verbeterd.

Advies en demo ontvangen?

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 085-0703058.

Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief met de nieuwste producten en exclusieve aanbiedingen