Contact

Nureva audio HDL300

8192 virtuele microfoons in één oplossing

Flexibele, vergader-, meetingruimtes of klaslokalen – het HDL300-systeem met 8.192 virtuele microfoons biedt echte dekking van de volledige ruimte en rijke, heldere weergave in elke ruimte tot 7,6 x 7,6 m. De Nureva HDL300 is o.a. gecertificeerd voor Microsoft Teams, Barco ClickShare Conference en Zoom.

Live demonstratie

Overal goed verstaanbaar

De HDL300 is geschikt voor ruimtes tot 55 m². De 8.192 virtuele microfoons zorgen ervoor dat iedereen in de ruimte goed verstaanbaar is. Of je nu rond een tafel zit, een staande meeting houdt of dynamisch aan het samenwerken bent op interactieve displays.

Voor kleine tot middelgrote meetingrooms

Nureva HDL300 is een plug en play oplossing. Nureva HDL300 heeft geïntegreerde microfoons en een speaker bar welke aan de muur wordt bevestigd. Naast de computer komt een breakout box, deze wordt standaard meegeleverd. Deze computer moet beschikken over een conference software zoals Skype for Business. Nureva HDL300 is geschikt voor kleine tot middelgrote meetingrooms.

Microphone Mist ™ -Technologie

De gepatenteerde microphone Mist-technologie is het brein achter het HDL300-systeem. Terwijl traditionele beamforming en tafelblad-omnidirectionele systemen dode zones achterlaten waar mensen niet kunnen worden gehoord, vult de Microphone Mist-technologie een ruimte met duizenden virtuele microfoons om een echte volledige kameropname te leveren. Voor het eerst kunnen teamleden worden gehoord, ongeacht waar ze zich bevinden of in welke richting ze staan.

Functie Overzicht

Eenvoudige installatie

De audioconferentie systemen kunnen binnen 60 minuten worden geïnstalleerd en werken met het UC&C platform van jouw voorkeur. Het is niet nodig om drivers te installeren.

Automatisch kalibratie

Voor kalibratie van de HDL systemen is geen engineer nodig, het systeem voert ongemerkt continu automatische kalibratie uit.

Doorgaande ontwikkeling

Via Nureva Console installeert u gratis updates op jouw HDL systeem, hierdoor wordt het systeem altijd verder verbeterd.

Advies en demo ontvangen?

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 085-0703058.

    Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief met de nieuwste producten en exclusieve aanbiedingen