Contact

i3-Technologies i3Learnhub

Collaboratief leerplatform

Ontdek waarom i3LEARNHUB goed op weg is om de favoriete app voor leerkrachten en leerlingen te worden.

Onderwijs software platform

i3LEARNHUB is educatief onderwijsplatform in de cloud gemaakt voor leerkrachten en door leerkrachten. Het alle ondersteunende tools die normaliter veel gebruikt worden in het klaslokaal.

Altijd, overal vanaf elk apparaat

i3LEARNHUB is toegankelijk op elk apparaat. Of je nu thuis bent, in de trein of in de klas: een idee op het internet kan je eenvoudig toevoegen aan je les in i3LEARNHUB via het interactieve bord, je laptop, tablet of smartphone. Ook kan een leerkracht kinderen huiswerk meegeven met een simpele druk op de knop die de student daarna weer digitaal kan inleveren. Klassikaal digitaal een proefwerk afnemen behoort ook tot de mogelijkheden.

Geen training nodig

i3LEARNHUB is zo gemakkelijk in gebruik dat iedereen direct lessen kan maken. De knoppen zijn allemaal gemakkelijk te vinden en te begrijpen, of je nu in de klas bent op een paar centimeter van het bord of op je laptop thuis.

Ondersteunt traditionele werkvormen

Combineer traditionele meetinstrumenten met digitale technologie. Wij leveren een passer, geodriehoek en liniaal om te gebruiken op het interactief bord. Dit is perfect om uw leerlingen meetkundige oefeningen gemakkelijker te doen begrijpen.

Kant-en-klare activiteiten

Geniet van gratis toegang tot een ingebouwde gemeenschap met duizenden lesactiviteiten. Leer hoe andere leerkrachten de software gebruiken en bouw voort op hun werk en ideeën. Betrek je leerlingen snel bij de les met minimale voorbereiding.

Functie Overzicht

Altijd, overal en op om het even welk apparaat

i3LEARNHUB is een leerplatform in de cloud dat u altijd, overal en op om het even welk apparaat kunt gebruiken.

Geen training vereist

Het leerplatform heeft een eenvoudige interface die geen training vereist.

Augmented Reality-tools

Toon geometrische constructies stapsgewijs op het interactief bord, precies op dezelfde manier zoals u dat deed op een traditioneel krijtbord.

Duizenden kant-en-klare activiteiten

Geniet van gratis toegang tot een ingebouwde gemeenschap en duizenden lesactiviteiten, gemaakt door uw vakgenoten.

Geïntegreerd zoeken op het internet

De ingebouwde Bing-zoekfunctie opent een wereld van gemak voor het vinden van activiteiten die door iedereen gebruikt kunnen worden.

Cloudopslagintegratie

Bespaar tijd en maak opnieuw gebruik van uw contentopslagplaats (Dropbox, OneDrive, Google Drive) met i3LEARNHUB in één keer.

Werkt met om het even welke browser

Dankzij de collaboratiemodule in i3LEARNHUB is er 1:1-interactie mogelijk via om het even welk apparaat zonder dat u iets hoeft te installeren.

Interactieve applicaties

De ingebouwde galerij bevat honderden animaties die op het curriculum afgestemd zijn en aanpasbare sjablonen voor het maken van interactieve gepersonaliseerde activiteiten.

Studentgericht leren

Bespaar tijd en geld door huiswerk uit te delen, te verzamelen, te verbeteren en te archiveren via dezelfde interface.

Interactie met meerdere gebruikers

Splits het scherm en laat tot vier leerlingen naar het bord komen om tegelijkertijd een oefening te maken.

Advies en demo ontvangen?

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 085-0703058.

    Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief met de nieuwste producten en exclusieve aanbiedingen