Contact

E-ONE Series E-ONE Series

Ervaar de ultieme waarde

Modellen: E-ONE55, E-ONE65, E-ONE75, E-ONE86

De i3TOUCH E-ONE levert kracht, duurzaamheid en een alles-in-één geïntegreerde ervaring voor een ongelooflijke prijs. Dankzij de uiterst nauwkeurige infrarood-technologie (IR-technologie) en een zero air gap, biedt de E-ONE een uitstekende multi-touch ervaring.

 

Ervaar de ultieme prijs/kwaliteit

Met uiterst nauwkeurige IR-technologie en zero air gap, Android 11, en i3STUDIO voorgeïnstalleerd op het apparaat – is de i3TOUCH E-ONE een krachtige aanwinst voor uw klaslokaal of kantoor. Met i3RDM (Remote Display Management) kunt u eenvoudig werken en de i3TOUCH E-ONE op afstand beheren.

 

Natuurlijk schrijven

Een natuurlijke schrijfervaring is één van de topprioriteiten van i3-Technologies. Dankzij de “zero air gap”-technologie is i3 erin geslaagd een pen-op-papier gevoel te creëren. Natuurlijk zijn er ook een gum en een schrijfzijde aan de pen toegevoegd voor handig, intuïtief schrijven.

 

Duik in de mogelijkheden

Heeft u een hybride vergadering of les? Voeg een camera toe aan uw opstelling: een camera naar keuze van onze integratiepartners of een i3CAMERA om een budgetvriendelijke videoconferentieoplossing te realiseren. Host videoconferenties of lessen met uw eigen software door uw laptop aan te sluiten op de E-ONE met een USB-C-kabel. Slechts één kabel voor audio, video, stroom en touch.

 

Beheren & Controleren

Met i3RDM kunnen supportmedewerkers en IT-beheerders een volledige vloot interactieve flat panels beheren en bewaken vanaf iedere locatie en op ieder moment, zodat ze altijd volledige controle hebben.

 

Sterk vakmanschap

De i3TOUCH E-ONE is gemaakt van de beste materialen. De ultradunne rand en de aluminium accenten zorgen samen met het degelijke vakmanschap voor een aangename high-end esthetiek.

 

Budget- én milieuvriendelijk

Het milieuvriendelijke ontwerp heeft een extreem laag stroomverbruik, wat resulteert in een gunstig energielabel. De combinatie van een bewegings- en lichtsensor optimaliseert uw kijkervaring voor alle lichtomstandigheden en houdt het energieverbruik in balans.

Functie Overzicht

i3STUDIO

Onze interactieve displays zijn voor geïnstalleerd met i3STUDIO. i3STUDIO levert alles wat u nodig hebt om uw beste les, pitch, presentatie of brainstormsessie tot een goed einde te brengen. Laat de wereld versteld staan.

Geïntegreerde luidsprekers met ruimte vullend geluid

Het geïntegreerde audiosysteem produceert een luid en vol geluid dat een hele kamer kan vullen.

Multifunctionele knop

Definieer uw favoriete handelingen op een hardware knop. U kunt de knop instellen om het beeld te bevriezen, een schermafbeelding te maken, over te schakelen naar de video-invoerbron van uw voorkeur, enz.

Slechts één kabel

Gebruik de luidsprekers en camera van het i3TOUCH-scherm door uw laptop op het scherm aan te sluiten met een USB-C-kabel. Er zijn zelfs twee USB-C-ingangen. Slechts één kabel voor audio, video, voeding en touch.

Multitasken

Ondersteunt split-screen modus zodat u twee apps tegelijk kunt gebruiken op uw i3TOUCH E-ONE.

Natuurlijk schrijven

Een natuurlijke schrijfervaring is een van onze topprioriteiten. Dankzij de 'zero air gap'-technologie zijn we erin geslaagd een pen-op-papiergevoel te creëren.

Advies en demo ontvangen?

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 085-0703058.

    Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief met de nieuwste producten en exclusieve aanbiedingen