Contact

Yealink UVC30 Desktop

perfect voor thuis- of flexwerk oplossing

De premium USB-camera van Yealink, perfect voor thuis- of flexwerk oplossing. De USB camera biedt een haarscherp beeld met ultra HD 4K-resolutie en hoge framesnelheden. Met de flexibele clip bevestig je hem snel en eenvoudig op elk computerscherm.

Leg elk detail en moment vast

UVC30 levert niet alleen de beste beeldkwaliteit met natuurlijke kleurreproductie, maar optimaliseert ook de vergaderervaring voor gebruikers. UVC30 ondersteunt meerdere resoluties, waaronder 4K / 30FPS, 1080P / 60FPS en 720P / 60FPS om zich aan te passen aan verschillende beeldschermen en toepassingen.
Ideaal voor het verbeteren van de werkefficiëntie van gezondheidswerkers, leraren, presentatoren, enz. Videobeelden van hoge kwaliteit helpen de vergaderervaring en werkefficiëntie te verbeteren.

Intelligente vergaderervaring

Op basis van gezichtsherkenning is de UVC30 in staat auto-framing uit te voeren om mensen in de kamer soepel en nauwkeurig in te kaderen, waardoor gebruikers een intelligentere vergaderervaring krijgen. Dankzij 120 ° FoV zorgt UVC30 ervoor dat iedereen en de hele beelden bedekt zijn en levert het een meer meeslepende vergaderervaring op.

Windows Hello

UVC30 is gecertificeerd door Microsoft Windows Hello en ondersteunt slimme gezichtsherkenning voor Windows Hello. Kijk gewoon in de richting van UVC30 om het inloggen te voltooien.

Duidelijk gehoord worden

De ingebouwde microfoon is in staat stemmen op te vangen met een bereik tot 150 °, waardoor u duidelijk verstaanbaar bent en tegelijkertijd ruimtebesparend.

Eenvoudige implementatie

Yealink biedt gratis Yealink USB Connect om het beheer van Yealink USB-apparaten te vereenvoudigen. Yealink Connect biedt een scala aan mogelijkheden om het gebruik te volgen, toegang te krijgen tot apparaatinformatie, diagnoses op afstand uit te voeren en firmware-updates uit te voeren.

Advies en demo ontvangen?

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 085-0703058.

    Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief met de nieuwste producten en exclusieve aanbiedingen