Contact

Vestel Visual solutions WU Series

Video Wall Display met ultra dunne rand

Modellen: WU55B

Creëer een krachtige visuele ervaring met de Vestel videowalls.

Panel

De WU55B heeft een D-LED panel dat geschikt is voor 24/7 gebruik met een Ultra HD resolutie. De lichtopbrengst is 500Cd/m2.

Behuizing

Alle modellen zijn uitgevoerd met een ultra smalle rand.

Kleur

10 bit, 1,07 biljoen kleuren.

Oriëntatie

De schermen zijn te gebruiken in Landschap- en Portretmodus.

Downloads

Functie Overzicht

Geweldig beeld met verschillende helderheidsopties

Creëer een naadloze en opvallende visuele ervaring met de Vestel Video Wall displays. Met 500-700 Nit opties kunnen de displays de inhoud weergeven in een perfecte resolutie, ongeacht de lichtomstandigheden.

Ultra / Extra smalle behuizing

Verklein de afstand tussen displays in de videowall. Vestel's ontwerp helpt om een bijna naadloze afbeelding op het scherm te creëren met 3.5mm, 1,8mm en minder dan 1mm behuizingsranden.

Daisy Chain met Display poort of HDMI optie

De Vestel schermen kunnen eenvoudig met elkaar verbonden worden waardoor er op een eenvoudige manier een Daisy Chain oplossing wordt gecreëerd. Deze Daisy Chain set up zorgt voor een meeslepende kijkervaring.

Hogere zichtbaarheid

De Vestel schermen zijn voorzien van anti-reflectie om verblinding bij sterke lichtinval te verminderen. Daarnaast zorgen de 700 Nits voor een hoge zichtbaarheid, zelfs bij veel omgevingslicht.

IPS Betrouwbaarheid

Vestel IPS-schermen presenteren het meest heldere beeld in zowel landschaps- als portret modus zonder enige beeldvervorming. IPS biedt ook een 178 graden ultra brede kijkhoek en geeft de meest nauwkeurige beeldkwaliteit weer.

Landschaps- en portretmodus

De Vestel Video Walls kunnen zowel in staande als liggende modus worden weergegeven. Met de 24/7 professionele displays van Vestel is installatie in portretmodus mogelijk. De Pixel Shifting modus van het display vermindert het risico dat het beeldmateriaal op het scherm blijft hangen.

Echte Ultra HD Resolutie

Met de Vestel videowall kunt u echte UHD-resolutie leveren in een 2 x 2 opstelling. De videowalls zijn in staat om vier FHD-schermen te combineren tot één echt UHD-beeld, zonder dat externe verwerking of schaalvergroting nodig is.

Kalibratie van de kleur wit

Voor het beheer van de kleur uniformiteit met de hoogste prestaties is kleurkalibratie beschikbaar gesteld voor onderhoud ter plaatse. Dit zorgt voor een uniforme kleurverdeling en minimale kleurvervorming.

Langere stabiliteit

Vestel displays uit de WU serie kunnen langere bedrijfsuren verdragen en zijn uitgerust met een pixel-shifting funtie om te voorkomen dat een vast beeld op het scherm blijft hangen.

Eco Design

De Vestel schermen uit WU serie zijn ontworpen om met een lager energieverbruik te werken en toch hoge prestaties te leveren. Ook volgt Vestel de wereldwijde normen voor het beperken van schadelijke stoffen en het elimineren van afvalstoffen.

Video wall controller tool

De nieuwe controller software biedt gebruiksgemak voor videowalls. De optie wordt geboden om handmatig of automatisch de instellingen op enkele, meerdere of alle geselecteerde schermen aan te passen. Ook is het mogelijk om de bediening en video-beeldrotatie voor informele lay-outs aan te passen. En dit alles in één software.

Afstandsbediening

Een willekeurig aantal Vestel schermen uit de WU serie kan op afstand bediend worden via de RS232 Loop configuratie. Dit vergemakkelijkt het installatieproces van de displays. Alle eenheden kunnen tegelijkertijd via de PC kunnen worden bestuurd en geconfigureerd.

Advies en demo ontvangen?

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 085-0703058.

    Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief met de nieuwste producten en exclusieve aanbiedingen