Contact

Yealink MVC840

De Yealink MVC840 is een complete video-oplossing voor grote Microsoft Teams Rooms. Werk je met Microsoft Teams, of wil je hierop overstappen, dan is dit systeem de perfecte keuze om Teams videoconferenties te faciliteren. De MVC840 is speciaal ontworpen voor grote Teams Rooms. De zeer scherpe camera zorgt voor de optimale videobeleving. Dankzij de dubbele microfoon is iedereen goed verstaanbaar.

Dit zijn de belangrijkste voordelen van de MVC840 op een rij:

• Je sluit het Teams touch panel met 1 kabel aan op de Mini-PC. De installatie is dus erg makkelijk en levert ook nog eens een georganiseerde ruimte op.
• Iedereen die bekend is met Microsoft Teams kan het systeem eenvoudig gebruiken, omdat je via het touch panel in de bekende Microsoft Teams omgeving terechtkomt. Zo is het starten van een vergadering een fluitje van een cent.
• De camera focust automatisch op personen die in de ruimte zitten, dankzij de Auto Framing-functie. Je kunt hem ook handmatig bijstellen met de afstandsbediening of Yealink software, en tot wel 12x inzoomen. Zo is altijd de juiste persoon glashelder in beeld.
• De twee arraymicrofoons kunnen op verschillende plekken in de ruimte geplaatst worden, voor optimale dekking. Ze hebben een bereik van 6 meter.
• De soundbar zorgt voor een kraakhelder geluid over de gehele ruimte, zodat ook de deelnemers die wat verder verwijderd zitten van het systeem goed aan de vergadering kunnen deelnemen.
• Je kunt het systeem eenvoudig van een afstand beheren met het Yealink Device Management Platform.

Downloads

Advies en demo ontvangen?

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 085-0703058.

    Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief met de nieuwste producten en exclusieve aanbiedingen