Contact

i3-Technologies iMO-LEARN

Leren door te bewegen

iMO-LEARN is een slimme kubus die leerlingen de mogelijkheid geeft om te bewegen terwijl ze leren. Hij creëert variatie in het lesmateriaal en in de lessen. De lessen worden daardoor niet complexer, maar boeiender, zowel voor de leerkracht als voor de leerlingen.

De iMO-LEARN is erg veelzijdig: hij daagt de leerlingen en de leerkrachten dagelijks uit om nog meer actieve leermethoden te creëren

Dynamisch zitten

Er kan op verschillende manieren op de iMO-LEARN gezeten worden. Dankzij de unieke vorm en de lichte structuur die een ergonomische manier van zitten in het klaslokaal biedt, is het mogelijk om snel en creatief de klasopstelling aan te passen en het leren dynamischer te maken.

Analoog actief leren

Activiteitenboek
iMO-LEARN is beschikbaar met een activiteitenboek dat 100 analoge activiteiten bevat uit verschillende leerdomeinen om leerlingen op een zeer actieve en speelse manier uit te dagen.

Constructies bouwen
iMO-LEARN is ook beschikbaar met een set van 40 bouwactiviteiten om leerlingen te helpen bij het samenwerken en het ruimtelijk inzicht te bevorderen.

Digitaal actief leren

Verbind de iMO-LEARN met het online leerplatform i3LEARNHUB met een draadloze bewegingsdetectiesensor. Dit transformeert de iMO-LEARN onmiddellijk naar een interactief en digitaal educatief leermiddel dat onmiddellijke feedback geeft. Laat uw leerlingen aan de slag gaan met uitdagende quizzen en leuke activiteiten en laat hen hun eigen spelletjes maken in i3LEARNHUB.

Functie Overzicht

Dynamisch zitten

Dankzij de unieke vorm en lichte structuur van iMO-LEARN kunt u op een ergonomische manier zitten in de klas.

Analoog actief leren

iMO-LEARN is beschikbaar met een set van analoge oefeningen en bouwkaarten om leerlingen op een zeer actieve en speelse manier uit te dagen.

Bewegingsdetectiemodule

Rust de iMO-LEARN uit met een bewegingsdetectiemodule om bewegingen door te sturen naar het online leerplatform i3LEARNHUB.

Digitaal actief leren

Tover de iMO-LEARN om in een interactief en digitaal leermiddel om uw leerlingen uit te dagen met quizzen en leuke activiteiten.

Stipstickers

Als u de iMO-LEARN uitrust met stipstickers kunt u hem gebruiken als een reusachtige dobbelsteen en er leuke spelletjes mee spelen!

Bewegend leren

Met iMO-LEARN is ons hele lichaam betrokken in het leerproces, zodat we ons beter kunnen concentreren en de materie beter kunnen onthouden. Dat is wat we bewegend leren noemen.

Advies en demo ontvangen?

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 085-0703058.

    Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief met de nieuwste producten en exclusieve aanbiedingen