Contact

Yealink UVC40

UVC40 All-in-One USB Video Bar · BYOD

De Yealink UVC40 is een smart meeting camera voor kleine ruimtes en huddle rooms. Dankzij de 20 MP 4K camera en lens met brede kijkhoek van 133° kan de UVC40 beelden van hoge kwaliteit opnemen. De UVC40 beschikt over intelligente functies zoals gezichtsherkenning, auto-framing, speaker-tracking en meer.

AI-powered Camera

De hoogwaardige 20 megapixel camera met ultragroothoeklens en Auto Framing-functie helpt iedereen in beeld te brengen en legt elke vergadering tot in detail vast. De UVC40 zorgt voor meer betrokken en interactieve vergaderingen voor de deelnemers dankzij AI-aangedreven voice tracking waarmee het apparaat automatisch kan schakelen tussen actieve sprekers.

8 MEMS Microphone Array

Met Yealink Noise Proof-technologie, dereverberatie en full-duplex-functies, stellen de ingebouwde 8 MEMS-microfoonarray en luidspreker gebruikers in staat om duidelijk en zonder afleiding te horen en gehoord te worden.

Creative Electrical Lens Cap

De elektrische lensdop is ontworpen ter bescherming van de privacy. Het kan automatisch worden in- of uitgeschakeld volgens de vergaderstatus. Wanneer een vergadering eindigt, wordt de sluiter automatisch gesloten.

Advies en demo ontvangen?

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 085-0703058.

    Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief met de nieuwste producten en exclusieve aanbiedingen