Contact

Yealink MVC940 – No Audio

De Yealink MVC940 (no audio) is een totale video-oplossing voor Microsoft Teams. De bundel is speciaal ontworpen voor extra grote meeting rooms zoals trainingsruimtes en klaslokalen. De MVC940 is speciaal ontworpen voor extra grote meeting rooms zoals klaslokalen of trainingruimtes. Ben je al in het bezit van een Teams gecertificeerde audio-oplossing of wil je graag een vrije keuze hierin hebben? Dan is de MVC940 No Audio geschikt om hieraan te koppelen.

Dit zijn de belangrijkste voordelen van de MVC940 op een rij:

• Met het touch panel heb je binnen één druk op de knop toegang tot de Microsoft Teams omgeving. Daarnaast is het panel multifunctioneel waardoor je een alles in één panel kunt organiseren.
• Het touch panel sluit je met 1 kabel aan op de Mini-PC, makkelijk en overzichtelijk!
• De Yealink MVC940 bestaat uit meerdere camera’s waardoor je flexibel kunt wisselen van indeling. Je kunt met beide camera’s tot wel 12x inzoomen waardoor er altijd scherp beeld is.
• Door gebruik van de Yealink WPP20 kun je met één klik het scherm draadloos delen.
• Het systeem kun je aansluiten op het Yealink Device Management Platform waardoor je de MVC940 op afstand kunt beheren.

Downloads

Advies en demo ontvangen?

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 085-0703058.

    Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief met de nieuwste producten en exclusieve aanbiedingen