Contact

Vestel Visual solutions PR Series

Professional Series Signage Displays

Modellen: PR43, PR50, PR55, PR65

De PR serie heeft een high bright lichtopbrengst van maar liefst 700 cd/m² waardoor het display uitermate geschikt is in een omgeving waar meer lichtsterkte nodig is.

Panels

De schermen uit de PR serie hebben een D-LED panel dat geschikt is voor 24/7 gebruik met een Ultra HD resolutie.

Behuizing

De PR serie is uitgevoerd met een ultra smalle rand.

System on Chip

Deze schermen, voorzien van Quad-Core (System on Chip / SoC) zijn geschikt voor offline digital signage content en Cloud gebaseerde content.

Oriëntatie

De schermen zijn te gebruiken in Landschap- en Portretmodus.

Functie Overzicht

Aansluitingen voor externe apparaten

De Vestel monitoren helpen de gebruikerservaring te maximaliseren met diverse HDMI aansluitmogelijkheden.

USB Beveiliging

De inhoud van een USB wordt aan de achterkant van het scherm beveiligd. Het deksel is beschermd met een schroef die geen externe interventie toelaat.

USB Auto Play

Foto- en video-inhoud automatisch weergeven met USB Auto-play-functie. De software geeft de keuze om de USB-functie voor automatisch afspelen in te schakelen, zodat alle media direct en eenvoudig op het scherm getoond kan worden.

OPS Support

Alle producten in deze serie hebben een OPS slot (Open Pluggable Standard). Een OPS computer versterkt de kracht van het scherm.

Subtiel Design

De displays van deze serie zijn voorzien van een ultradunne rand dat de visuele overbodigheden elimineert, waardoor de aandacht van het publiek op uw geadverteerde content wordt gericht.

SoC content management

Met quad-core SoC (System on Chip) zijn deze displays uitermate geschikt als digital signage-monitoren voor zowel offline ontworpen content als Cloud gebaseerde content.

Display controle

Digital Signage met SoC maakt het mogelijk om het display te bedienen via RS232 commando's.

Open Platform Support

De software ondersteund API (Application Programming Interface) om een HTML5-gebaseerde oplossing (voor het bouwen van interactie web-apps) te ontwikkelen en te integreren voor installatie en gebruik op deze schermen.

Daisy Chain

Het display kan inhoud spiegelen door een connectie te leggen van het ene scherm naar het andere scherm (displaypoorten connecten). Deze opstelling creëert een daisy chain achtige structuur die het mogelijk maakt de monitoren in te stellen als videowall.

Pixel Shifting

Pixel Shifting is ontworpen om in de software te worden geactiveerd. Pixel Shifting voorkomt dat image sticking door constante stilstaande content wordt veroorzaakt. Als deze functie is ingeschakeld, bewegen de pixels op het scherm in een interval en veroorzaken ze geen inmenging van de visuele ervaring.

Scheduler

Digital Signage Monitor Software biedt veel belangrijke functies, zoals Scheduler. Met Scheduler wordt de tijd voor het in- en uitschakelen van het scherm eenvoudig ingesteld en hoeft u zich op geen enkel moment zorgen te maken over de status van de beeldschermen.

Signal failover

Het display heeft een "Geen signaal" bescherming. Als een USB wordt losgekoppeld, toont het display een aangepaste banner (in huisstijl) of zoekt naar een ander signaal van andere bronnen (bijvoorbeeld HDMI). Deze failover-beveiliging is ontwikkeld voor een betere gebruikerservaring.

Advies en demo ontvangen?

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 085-0703058.

    Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief met de nieuwste producten en exclusieve aanbiedingen