Contact

Yealink MeetingBar A20

voor huddle- en small spaces

De Yealink MeetingBar A20 is zowel in een Microsoft Teams Rooms variant als een Zoom Room verkrijgbaar. De A20 integreert alle dingen die u nodig hebt voor uw Teams- of Zoom-meeting. Met slechts één MeetingBar A20 kunnen gebruikers genieten van de naadloze Teams- of Zoom-ervaring. Bovendien kan verbinding worden gemaakt met een CTP18-touchpaneel(optioneel) voor een betere controle over vergaderingen in kleine ruimtes.

Consistente Teams Collaboration met A20

De alles-in-één Yealink MeetingBar A20 met Snapdragon 845-chipset draait op Android 9.0 en ingebouwde Teams, verandert uw werkruimten in een effectieve Microsoft Teams Room. Gebruikers kunnen genieten van de whiteboardsamenwerking, het delen van twee schermen, het delen van bekabelde en draadloze inhoud, de bediening van vergaderingen, enz.

Houd iedereen betrokken met 20 MP AI-camera

De MeetingBar A20-camera is uitgerust met AI-technologie, waaronder Auto Framing en Speaker Tracking. Met de groothoeklens van 133 ° en Auto Framing kan hij het aantal en de positie van de aanwezigen herkennen en iedereen soepel in de meest geschikte weergave kadreren, zelfs in kleine ruimtes. De Speaker Tracking-technologie met een 20 MP camera zorgt voor een levendige persoonlijke ontmoeting in een high-definition visuele ervaring.

HD Full-duplex audio-ervaring

Met Yealink Noise Proof-technologie, akoestische echo-onderdrukking en dereverberatie, stelt de MeetingBar A20 met ingebouwde 8 MEMS-microfoonarrays en luidspreker gebruikers in staat om naadloos zonder onderbreking te genieten van een full-duplex stemervaring en om duidelijk te worden gehoord en te spreken in een vergadering.

 

 

Advies en demo ontvangen?

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 085-0703058.

    Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief met de nieuwste producten en exclusieve aanbiedingen