Contact

Yealink MVC320

De Yealink MVC320 is een complete video-oplossing voor kleine tot middelgrote Microsoft Teams Rooms. Werk je met Microsoft Teams, of wil je hierop overstappen, dan is dit systeem de perfecte keuze om Teams videoconferenties te faciliteren. De MVC320 is speciaal ontworpen voor kleinere en middelgrote Teams (vergader)ruimtes. Denk aan focusruimtes, huddle rooms en kleine tot medium meeting rooms.

Dit zijn de belangrijkste voordelen van de MVC320 op een rij:

• Een nette & overzichtelijke ruimte, dankzij aansluiting van het Teams touch panel met slechts 1 enkele kabel. Deze kabel is 7,5 meter lang, waardoor je het touch panel op een centrale tafel neer kunt zetten zonder dat het zicht vertroebeld wordt door een verzameling kabels.
• Het systeem is eenvoudig in gebruik, omdat je via het touch panel in de bekende Microsoft Teams omgeving terechtkomt. Vanuit daar start je makkelijk een vergadering.
• De camera focust automatisch op personen die in de ruimte zitten, dankzij de Auto Framing-functie. Hij dekt daarbij een kijkhoek van 120 graden, zodat alle aanwezigen in een kleine of middelgrote ruimte in beeld komen.
• De 3 microfoons in de speakerphone pakken stemmen op tot 6 meter, zodat je ook goed hoorbaar bent als je aan de andere kant van de ruimte zit.
• Je kunt het systeem eenvoudig van een afstand beheren met het Yealink Device Management Platform.

Downloads

Advies en demo ontvangen?

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 085-0703058.

    Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief met de nieuwste producten en exclusieve aanbiedingen