Contact

i3-Technologies i3SIXTY 2

Een nieuwe draai aan de digitale flipchart.

Minimaliseer onoverzichtelijkheid en maximaliseer samenwerking, of u nu in breakout groepen zit of in een kleine ruimte, rol de i3SIXTY waar en wanneer u hem nodig heeft.

 

Verkrijgbaar in 43″

 

De nieuwe, machtigere i3SIXTY 2

De i3SIXTY 2 stelt kleine groepen in staat om grote resultaten te behalen, met een schermrotatie van 90 graden, een ultra-nauwkeurige schrijfervaring en de complete i3STUDIO-Softwaresuite – whiteboarden, aantekeningen maken, draadloos presenteren en video vergaderen – allemaal op Android 11. Werk met gemak in de cloud en beheer de i3SIXTY 2 op afstand met i3RDM.

 

De beste touch

De i3SIXTY 2 maakt gebruik van In-Cell capacitieve aanraaktechnologie, waardoor er een superieure helderheid en een ultra-responsieve schrijfervaring plaatsvindt. Zonder extra lagen kunt u het LCD-scherm direct aanraken. Dezelfde touch die bekend is van de mobiele apparaten, is nu beschikbaar voor uw digitale flipover.

 

Staand of liggend?

Gebruik in combinatie met de (optionele) geïntegreerde camera, voor een staande of liggende oriëntatie om een hybride vergadering of les te starten.

 

Acht microfoons

Met de acht ingebouwde microfoons, inclusief omnidirectionele pickup tot 7 meter, zal niemand buiten bereik zijn. dankzij het ruisonderdrukkingsalgoritme zijn stemmen helder en duidelijk.

 

Videoconferenties

Houd videoconferenties op de digitale flipchart met de Zoom-app of eigen conferentiesoftware door een laptop op het scherm aan te sluiten met een USB-C kabel.

 

Klein en op dreef

Richt de klas in enkele seconden opnieuw in. Verander zelfs een kleine ruimte in het favoriete hoofdkantoor van het team. Allemaal dankzij de mobiele standaard, het slanke, functionele ontwerp en een compact 43″ scherm met ondersteunende rotatie.

 

Eenvoudig combineren en beheren

De i3SIXTY 2 is compatibel met andere displays die mogelijk aan de muur in een klaslokaal of vergaderruimte zijn gemonteerd. Gebruikers kunnen dezelfde uitzonderlijke ervaring van de i3STUDIO softwaresuite verwachten en kunnen gemakkelijk van beeldscherm wisselen. De schermen kunnen op afstand beheert worden, of ze nu van kamer naar kamer worden verplaatst of gemonteerd zijn, en met i3RDM heeft u toegang tot de analyses van uw displays.

Downloads

Functie Overzicht

Werk Sneller

Profiteer van de geavanceerde Octa-core Android-engine, want hoe krachtiger en actueler de processor, hoe sneller het scherm zijn taken kan uitvoeren en helpt sneller te werken.

i3STUDIO

Onze interactieve displays zijn voor geïnstalleerd met i3STUDIO. i3STUDIO levert alles wat nodig is voor de beste les, pitch, presentatie of brainstormsessie tot een goed einde te brengen. Laat de wereld versteld staan.

90° schermrotatie

Schakel tussen liggende en staande weergave om de zichtbaarheid van de inhoud te optimaliseren.

Slechts één kabel

Gebruik de luidsprekers en camera van het i3-scherm door een laptop op het scherm aan te sluiten met een USB-C-kabel. Er zijn zelfs twee USB-C-ingangen. Slechts één kabel voor audio, video, voeding en touch.

Beter geluid

Met de reeks van 8 ingebouwde microfoons, inclusief omnidirectionele pick-up tot 7 meter, zal niemand buiten bereik zijn. Dankzij het ruisonderdrukkingsalgoritme zullen stemmen helder en duidelijk klinken.

In-Cell Technologie

De i3SIXTY 2 maakt gebruik van In-Cell capacitieve aanraaktechnologie, voor een superieure helderheid en een ultra-responsieve schrijfervaring. Geen extra lagen tussen het LCD-scherm en uw vingers.

Mobiele standaard

Verander elke ruimte in een collaboratieve werkruimte met de verrijdbare, mobiele standaard.

Draadloze casting

Spiegel het scherm van het display naar andere toestellen en geef meer mensen de kans om uw presentatie te volgen.

Advies en demo ontvangen?

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 085-0703058.

    Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief met de nieuwste producten en exclusieve aanbiedingen