Contact

Yealink MVC640

De Yealink MVC640 is een complete video-oplossing voor middelgrote Microsoft Teams Rooms. Werk je met Microsoft Teams, of wil je hierop overstappen, dan is dit systeem de perfecte keuze om Teams videoconferenties te faciliteren. De MVC640 is speciaal ontworpen voor middelgrote Teams Rooms. De zeer scherpe camera kan zelfs ingezet worden in grotere ruimtes.

De Yealink MVC640 is een complete video-oplossing voor middelgrote Microsoft Teams Rooms. Werk je met Microsoft Teams, of wil je hierop overstappen, dan is dit systeem de perfecte keuze om Teams videoconferenties te faciliteren.

Dit zijn de belangrijkste voordelen van de MVC640 op een rij:

• Je sluit het Teams touch panel met 1 kabel aan op de Mini-PC. De installatie is dus erg makkelijk en levert ook nog eens een verzorgde ruimte op.
• Iedereen die bekend is met Microsoft Teams kan het systeem eenvoudig gebruiken Het systeem is eenvoudig in gebruik, omdat je via het touch panel in de bekende Microsoft Teams omgeving terechtkomt. Vanuit daar start je makkelijk een vergadering.
• De camera focust automatisch op personen die in de ruimte zitten, dankzij de Auto Framing-functie. Je kunt hem ook handmatig bijstellen met de afstandsbediening of Yealink software, en tot wel 12x inzoomen. Zo is altijd de juiste persoon glashelder in beeld.
• De 3 microfoons in de speakerphone pakken stemmen op tot 6 meter, zodat je ook goed hoorbaar bent als je aan de andere kant van de ruimte zit.
• Je kunt het systeem eenvoudig van een afstand beheren met het Yealink Device Management Platform.

Downloads

Advies en demo ontvangen?

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 085-0703058.

    Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief met de nieuwste producten en exclusieve aanbiedingen