Contact

Nureva audio HDL410

Professionele audio-oplossing in grote ruimtes

NUREVA HDL410 SYSTEEM

Nureva HDL410 is ideaal voor grote meetingrooms en collegezalen tot 180 m². Het Nureva HDL410 Systeem is voorzien van Microphone Mist ™ -technologie. Door deze technologie blijft men, bij hybride meetings duidelijk verstaanbaar ongeacht waar men zich in de ruimte bevindt.

Active Zone Control

Gebruik een eenvoudige interface om de pickup zone voor te definiëren, zodat u meer focussed op de presentator en minder op het publiek.

De twee fysieke HDL410 bars functioneren samen als één audio oplossing. Hierdoor wordt er een audiodekking door de gehele ruimte gecreëerd en is er flexibiliteit om te bepalen waar de audio oplossingen geplaatst worden.

Intelligent sound targeting (IST)

IST identificeert preventief ongewenste geluiden, zoals van een airconditioner, en stopt gewoon met het oppikken ervan. Het is best verbazingwekkend. En helemaal uniek.

 

Microphone Mist technologie

Net als alle Nureva®-systemen wordt de HDL410 aangedreven door de gepatenteerde Microphone Mist™-technologie. Mist™-technologie, die een ruimte vult met 16.384 virtuele microfoons voor een echte volledige geluidsdekking. Omdat de aansluitmodule van de HDL410 beschikt over meer rekenkracht en uitgebreid geheugen heeft, ontsluit het meer geavanceerde audiomogelijkheden binnen de technologie. Dit omvat het verwerken van de fysieke microfoons van twee balken samen in plaats van afzonderlijk, wat resulteert in duidelijker, meer consistente microfoonopname.

Functie Overzicht

Eenvoudige installatie

De audioconferentie systemen kunnen binnen 60 minuten worden geïnstalleerd en werken met het UC&C platform van jouw voorkeur. Het is niet nodig om drivers te installeren.

Automatisch kalibratie

Voor kalibratie van de HDL systemen is geen engineer nodig, het systeem voert ongemerkt continu automatische kalibratie uit.

Doorgaande ontwikkeling

Via Nureva Console installeert u gratis updates op jouw HDL systeem, hierdoor wordt het systeem altijd verder verbeterd.

Advies en demo ontvangen?

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 085-0703058.

    Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief met de nieuwste producten en exclusieve aanbiedingen