Contact

Nureva audio NUREVA AUDIO HDL310

PROFESSIONELE AUDIO-OPLOSSING IN MIDDELGROTE RUIMTES

Ontdek de eenvoudige en schaalbare manier om professionele AV-prestaties te krijgen in grote ruimtes tot 9,1 x 9,1 m (30′ x 30′). De HDL310 is uw compromisloos alternatief voor alles-in-één soundbars met een beperkt microfoonopnamebereik en aangepaste AV-systemen die duur en complex zijn.

Overal goed verstaanbaar

De HDL310 is geschikt voor ruimtes tot 90 m². De 8.192 virtuele microfoons zorgen ervoor dat iedereen in de ruimte goed verstaanbaar is. Of je nu rond een tafel zit, een staande meeting houdt of dynamisch aan het samenwerken bent op interactieve displays.

MICROPHONE MIST ™ -TECHNOLOGIE

De gepatenteerde microphone Mist-technologie is het brein achter het HDL310-systeem. Terwijl traditionele beamforming en tafelblad-omnidirectionele systemen dode zones achterlaten waar mensen niet kunnen worden gehoord, vult de Microphone Mist-technologie een ruimte met duizenden virtuele microfoons om een echte volledige kameropname te leveren. Voor het eerst kunnen teamleden worden gehoord, ongeacht waar ze zich bevinden of in welke richting ze staan.

Verbeterde echo onderdrukking

De HDL310 maakt gebruik van nieuwe algoritmen die verbeterde echo-onderdrukking, luidspreker-EQ en ruisonderdrukking bieden, wat resulteert in een betere luisterervaring voor deelnemers op afstand.

 

Downloads

Functie Overzicht

Eenvoudige installatie

De audioconferentie systemen kunnen binnen 60 minuten worden geïnstalleerd en werken met het UC&C platform van jouw voorkeur. Het is niet nodig om drivers te installeren.

Doorgaande ontwikkeling

Via Nureva Console installeert u gratis updates op jouw HDL systeem, hierdoor wordt het systeem altijd verder verbeterd.

Automatische kalibratie

Voor kalibratie van de HDL systemen is geen engineer nodig, het systeem voert ongemerkt continu automatische kalibratie uit.

Advies en demo ontvangen?

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 085-0703058.

    Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief met de nieuwste producten en exclusieve aanbiedingen